Crimă la Timișoara, în plină stradă. Un migrant a fost înjunghiat în inimă

Crimă la Timișoara, în plină stradă. Un migrant a fost înjunghiat în inimă Ambulanță. Sursa foto: arhiva EVZ

Alarma s-a dat miercuri seara. Polițiștii din Timișoara au fost anunțați că un bărbat a fost lăsat într-o baltă de sânge pe strada Căprioarei. Echipele de intervenție ajunse la fața locului au constat decesul.

Crimă oribilă la Timișoara. Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, în cartierul Fabric. Acesta a fost găsit de un trecător într-o baltă de sânge. Aceeași persoană a alertat autoritățile.  Din primele informații, se pare că victima era un migrant, cetățean afgan.

Crimă la Timișoara. Migrant omorât  în plină stradă

Un trecător a descoperit trupul victimei pe strada Căprioarei din Timișoara. Acesta a sunat la numărul unic de urgență pentru a cere ajutorul autorităților.Echipele de intervenție au ajuns la scurt timp la fața locului, însă n-au mai putut face nimic pentru victimă.

Crimă la Timișoara, în plină stradă. Un migrant a fost înjunghiat în inimă

Ambulanța. Sursa foto: Arhiva EVZ

Medicii de pe Ambulanță au declarat decesul victimei. Conform primelor date, bărbatul ucis era un migrant de 28 de ani. Mai mult, cel care ar fi recurs la crimă este un conațional de-al său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițiștii îl caută pe agresor

Oamenii legii au pornit în căutarea agresorului încă de aseară. Vecinii i-au informat pe aceștia că pe strada respectivă locuiesc mai mulți cetățeni afgani. În această dimineață, polițiștii au reținut doi migranți, suspectați că ar avea legătură cu acest caz. La această oră, suspecții sunt interogați de anchetatori.

Locuitorii din zonă sunt speriați, mai ales că nu este vorba despre un caz singular. În 2021, o altă crimă între migranți zguduia Timișoara.

Crimă la Timișoara, în plină stradă. Un migrant a fost înjunghiat în inimă

Crimă. Sursa foto: Arhiva EvZ

Crimă la Timișoara. Cazul care a cutremurat întreg orașul

În urmă cu trei ani, un bărbat de 27 ani, de origine afgană, a murit  în urma unei altercații. Scenele cutremurătoare au avut loc tot în plină stradă, în zona  Gării de Nord din Timișoara.

Victima a fost găsită atunci cu o plagă înjunghiată, la nivelul abdomenului, de aproximativ 5 centimetri. La sosirea medicilor de pe Ambulanță, migrantul era  în stop cardio respirator. Autorul crimei, tot un cetatean afgan, a fost prins după câteva săptămâni în Atena. Încă din perioada respectivă, la periferia Timișoarei trăiau mai multe familii de migranți, unele dintre acestea locuind inclusiv în clădirile abandonate.