Gică Hagi, mesaj special pentru Radu Drăgușin. Impresarul Florin Manea a rămas fără cuvinte

Gică Hagi, mesaj special pentru Radu Drăgușin. Impresarul Florin Manea a rămas fără cuvinte Gică Hagi. Sursa foto: Farul Constanța/ Facebook

Impresarul Florin Manea a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Gică Hagi, lui Radu Drăgușin, pe care îl reprezintă, în contextul trasferului reușit la echipa engleză Tottenham. Tânărul fotbalist român a reușit, în această iarnă, transferul anului.

Gică Hagi i-a felicitat peRadu Drăgușin și pe impresarul său, Florin Manea, pentru transferul pe care l-au reușit la echipa engleză Tottenham. Impresarul Florin Manea a dezvăluit mesajul pe care l-a primit de la Rege și emoțiile care l-au încercat.

Gică Hagi, mesaj emoționant pentru Radu Drăgușin

Antrenorul clubului de fotbal Farul Constanța a avut doar cuvinte frumoase pentru Radu Drăgușin și impresarul său. Cei doi au reușit cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc de până în prezent. După această mișcare, impresarul a primit numeroase mesaje de felicitare, din partea multor oameni de fotbal. Cel mai emoționant a fost, însă, mesajul primit de la Gică Hagi.

„Am vorbit cu el la telefon: «Domne, transmite-i lui Radu... ați făcut istorie. Felicitări și ție și lui Radu. Ați ridicat România la un nivel unde trebuie să fim și să vă duceți acolo cu curaj. Să fii mândru că ești român». Și Radu are chestiile astea de mândrie și curaj. Nu se lasă la nimeni. Mi-a zis: «Du-mă să mă bat cu cei mai buni din lume, nu contează. Nu mi-e frică». Are o liniște… E incredibil. Incredibil. De-aia o să ajungă la un nivel așa de sus încât nu o să ne vină să credem”, a povestit Florin Manea conform Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News

Impresarul a mai povestit că Hagi le-a ținut un adevărat discurs motivațional, emoționant. Impresarul a povestit că atât el cât și tânărul fotbalist au rămas fără cuvinte când fostul mare internațional le-a spus că tinerii fotbaliști sunt idolii săi.

„Eram cu Radu pe difuzor și zicea: «Ăștia tineri, voi sunteți idolii mei». Le zicea. El, Ianis, ăștia de la națională. Zic: «Gică, termină cu astea». «Bine, sunt copiii mei». El modest. Zic: «Termină cu astea, ești idolul meu. Dacă ăștia sunt idolii tăi nu mai colaborăm». Gică e un om bun. Și Radu s-a speriat. «Nu, nea Gică, dumneavoastră sunteți idolul meu». A fost emoționant, ți-am zis”, a mai povestit impresarul despre discuția cu Gică Hagi.

Florin Manea

Impresarul Florin Manea Sursa foto: captura video

Radu Drăgușin evită presa

În acest context, Florin Manea a explicat de ce Radu Drăgușin, felicitat de Gică Hagi, apare extrem de rar cu declarații. Potrivit impresarului, jucătorul de fotbal este foarte concentrat pe ceea ce face. Drept urmare, încearcă să se țină departe de ceea ce l-ar face să-și piardă concentrarea.

„Radu pentru că nu vorbește, pentru că el e concentrat pe ceea ce are de făcut, nu neapărat că nu vrea să vorbească în presă: «Băi, Florine, lasă-mă, nu vreau să știu. Am trei antrenamente, fac 3 ore pe zi de sală. Trebuie să fiu atent ce mănânc, vorbește tu că și-așa îți place». Vorbesc, dar totul nu e despre mine. E despre el. El e cel care a făcut. Eu sunt o parte mică acolo, că am mers pe lângă el, Jerry Maguire”, a mai spus Florin Manea.

Fundașul echipei naționale a României s-a transferat în această iarnă de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de euro. Suma poate să ajungă la 30 de milioane de euro în cazul în care vor fi îndeplinite bonusurile de performanță prevăzute în angajament.

Radu Drăgușin

Sursa foto: X (Twitter)

Gică Hagi despre transferul lui Drăgușin

Antrenorul Farului Constanța consideră că transferul lui Radu Drăgușin (21 de ani) la Tottenham va avea un impact imens asupra fotbalului românesc. Gică Hagi a aplaudat această mutare, spunând că, alături de transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, va schimba modul în care cluburile din străinătate îi privesc pe jucătorii români.

„Eu am spus acum trei-patru ani că România are mijlocaşi și atacanţi şi că trebuie să căutăm fundaşi. În continuare, cred eu că ne trebuie fundaşi. Dacă vom reuşi să găsim jucători valoroşi, eu cred că România va ajunge să se bată de la egal la egal cu cei mai buni. Important este că, odată cu aceste două transferuri, Radu Drăguşin, împreună cu cel al lui Moldovan la Atletico Madrid, echipele mari au început să se uite la jucătorii români şi asta e un lucru foarte bun”, a declarat Hagi.

Gică Hagi i-a urat lui Radu Drăgușan succes la noua sa echipă de club, spunând că este un tip extraordinar. El i-a urat să continue să progreseze apreciind că va deveni unul dintre cei mai bine cotați fundași din România.

„Transferul lui Radu Drăguşin a fost extraordinar în ceea ce priveşte suma. Un băiat extraordinar, care s-a vândut foarte bine. Va fi fantastic dacă el va continua progresul pe care îl are. Şi dacă va juca foarte mult va deveni unul dintre cel mai bine cotaţi jucători din România ca fundaş”, a mai spus Gică Hagi.