Gabriela Cristea, din nou la spital, la urgențe, în ziua în care începea „Mireasa”

Gabriela Cristea, din nou la spital, la urgențe, în ziua în care începea „Mireasa” Gabriela Cristea. Sursa foto Youtube

Gabriela Cristea are din nou probleme medicale. Vedeta de la Antena Stars va sta câteva zile departe de micile ecrane, perioadă în care se va reface. Simona Gherghe îi va ţine locul la emisiunea ”Mireasa-Capriciile iubirii”.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital chiar în ziua în care trebuia să prezinte prima emisiune din noul sezon „Mireasa-Capriciile iubirii” difuzatAntena Stars. În locul ei, show-ul a fost moderat de o altă prezentatoare celebră din trustul Intact.

Gabriela Cristea, de urgență la spital

În deschiderea misiunii, Simona Gherghe a anunțat motivul pentru care titulara postului Gabriela Cristea absentează. „Sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile Iubirii cât de curând”, a transmis Simona Gherghe.

Ceva mai târziu și Gabriela Cristea și-a informat fanii că a ajuns la spital. Se pare că problemele medicale o vor ține departe de micile ecrane cel puțin șape zile.  Și-a luat un mic concediu medical și urmează să se recupereze la domiciliu. În privința problemelor de sănătate, vedetea a precizat nu este vorba nici de o gripă sezonieră și nici de COVID.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am să fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați”, a a declarat la rândul ei Gabriela Cristea.

Vedeta s-a trezit în toiul nopții

În imaginea publicată de rețelele de socializare se poate vedea cum Gabriela Cristea stă cu perfuzia în mână. Alături de această poză, vedeta a publicat ți un mseaj în care a menționat că febra este motivul pentru care a ajuns de urgență la spital.

„M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus vedeta, pe pagina sa deFacebook.

Emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii prezentată de Gabriela Cristea a reveni pe micile ecrane în cel de-al șaselea sezon și este difuzată de luni până vineri de la orele 19:00. Show-ul de la Antena Stars își întâmpină fanii cu cele mai noi subiecte din casa Mireasa.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, cuplu, familie

Sursa foto: Arhiva EvZ

Gabriela Cristea, mesaj pentru fani

Înainte de problemele medicale, Gabriela Cristea a transmis un mesaj fanilor emisiunii în care le-a prezentat ultimele surprize pregătite de producătorii emisiuni.

„Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa. Vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile, şi prietenii lor cele mai importante momente. Anul acesta, în cel de-al șaselea sezon al show-ului de la Antena 1.

Vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor. Nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19.00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”.