Accident rutier în lanț, pe DN1, la Ciolpani. Un mort și mai mulți răniți

Accident rutier în lanț, pe DN1, la Ciolpani. Un mort și mai mulți răniți Accident la Brăila. Sursa foto: Obiectiv de Brăila

Un nou accident rutier pe şoselele din România. Un tânăr şi-a pierdut viaţa.

Accident rutier pe DN1. Un tânăr de 23 de ani a murit, iar o tânără a fost rănită. Echipajele de intervenţie au fost solicitate pentru descarcerarea victimelor.

Teribilul accident rutier s-a produs, miercuri, pe DN 1, la Ciolpani, judeţul Ilfov.

Maşina în care se aflau a ieşit de pe drum şi s-a lovit de un pom.

Accident rutier la Ciolpan. Ce spune poliţia

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, s-a produs un accident rutier. Soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov. Iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă. După după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părţii carosabile”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Accident rutier în Constanța. S-a urcat cu mașina pe panoul de intrare în Medgidia

Accident rutier . Sursa foto: captură video

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat şi pompierii militari, care au procedat la descarcerarea celor 2 victime. Ambele în vârstă de 23 de ani. „Echipajele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul uneia dintre victime. Este vorba de conducătorul auto. Iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare.

„Poliţişti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai transmis sursa citată.

Centrul Infotrafic a precizat că circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti, valorile de trafic fiind ridicate.

Principalele cauze pentru producerea accidentelor

Analiza efectuată de Direcția Rutieră mai relevă fatul că principalele cauze pentru producerea acidentelor țin de nerespectarea vitezei legale, lipsa de educație rutieră a participanților la trafic. Lista este completată de nerespectarea regimului de acordare a priorității de trecere.

Inspectoratul de Poliție a mai precizat în cadrul conferinței de presă că agenții din Brigada Rutieră au efectuat acțiuni de amploare în perioada 9-15 respectiv 23-29 octombrie. În urma acțiunilor, mii de șoferi au fost controlați de oamenii legii. Unii dintre participanții la trafic au fost amendați sau au rămăs fără permisul de conducere.