SUA. Conflict tranşat cu împuşcături în Florida: 2 morţi şi 18 răniţi

SUA. Conflict tranşat cu împuşcături în Florida: 2 morţi şi 18 răniţi Atac armat. Sursa: Laura Lee Cobb | Dreamstime.com

Două persoane au fost ucise şi alte 18 au fost rănite la primele ore ale zilei de duminică, în Florida, în urma unei încăieri care s-a lăsat cu focuri de armă, a informat postul de televiziune ABC pe site-ul său.

Un conflict în Florida, SUA, a izbucnit în jurul orei 3 a.m. (ora 9 a.m. în România). Atunci când barurile se închideau și a avut loc în Ybor City. E  un cartier din Tampa, a declarat șeful departamentului de poliție al orașului Lee Bercaw.

Un bărbat implicat în conflict s-a predat

Sute de oameni erau prezenți în zonă când a început împușcăturile, a spus Bercaw la o conferință de presă. Potrivit lui, un bărbat, implicat în conflict, s-a predat Poliției.

Condițiile medicale ale răniților încă nu sunt cunoscute, informează mediafax.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

Atac armat în SUA. Autorul carnagiului, un bolnav mintal lăsat liber, a fost găsit mort

Atac armat în SUA. Autorul carnagiului din statul american Maine, un bolnav mintal lăsat în libertate de medicii psihiatri, a fost găsit mort, la două zile după atacul soldat cu 18 victime.

Guvernatorul Maine, Janet Mills, spune că suspectul căutat pentru cel mai recent atac armat din SUA, soldat cu uciderea a 18 persoane la o sală de bowling și la un bar, a fost găsit mort.

Robert Card era căutat în legătură cu împușcăturile de la Schemengees Bar and Grille și de la sala de bowling Just-In-Time Recreation din Lewiston.

Moartea sa a fost confirmată vineri seară. Robert Card era căutat de miercuri seara, iar pe numele său erau emise mai multe mandate de arestare pentru crimă.

Comisarul Departamentului pentru Siguranța Publică din Maine a declarat că autorul acestui atac armat a fost găsit vineri la ora 19:45, lângă râul Androscoggin din Lisbon. Se crede că Robert Card s-a împușcat, a declarat un oficial al legii pentru Associated Press, citată de Politico.

Un nou eșec major al sistemului de sănătate mintală din SUA

Robert Card, în vârstă de 40 de ani, din Bowdoin, Maine, era rezervist al armatei americane. Autorul celui mai recent atac armat din SUA a fost supus unei evaluări de sănătate mintală la mijlocul lunii iulie, după ce a început să se poarte ciudat în timpul antrenamentului, a declarat un oficial american pentru Associated Press.