Victor Ciutacu, despre moderatorii TV: Abia așteptau să intre evreii peste palestinieni și să se reia măcelul organizat

Victor Ciutacu, despre moderatorii TV: Abia așteptau să intre evreii peste palestinieni și să se reia măcelul organizat

Victor Ciutacu a reacționat după ce Guvernul Ciolacu s-a oferit să îi ajute pe ucrainenii evacuați din Israel. Jurnalistul spune că pentru cetățenii români, statul român nu era Crucea Roșie și nu se impunea folosirea aeronavelor militare.

Victor Ciutacu s-a arătat indignat de faptul că toţi moderatorii de la mai multe posturi TV erau dezamăgiți că armata israeliană nu a intrat imediat peste palestinieni. Jurnalistul spune despre ei: „păreau vexați că ei s-au întrebuințat, au venit de-acasă, au chemat lumea la spectacol. Au pregătit lucrarea și ambientul”.

Victor Ciutacu critică moderatorii dornici de măcelul organizat

De asemenea, a criticat aspru Guvernul Ciolacu, după ce a anunţat că s-a oferit să îi ajute pe ucrainenii evacuați din Israel. Asta în vreme ce, scrie el, pentru cetățenii români, statul român nu era Crucea Roșie și nu se impunea folosirea aeronavelor militare.

„M-am uitat ieri, alternativ, pe mai multe posturi. Să văd cum e tratat la scară largă subiectul sensibil Israel-Gaza. Senzația cvasigenerală e că moderatorii abia așteptau să intre evreii peste palestinieni și să se reia măcelul organizat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Păreau vexați că ei s-au întrebuințat, au venit de-acasă, au chemat lumea la spectacol, au pregătit lucrarea și ambientul, iar oștenii nu se mai mișcă odată cu asaltul ăla și tot lungesc aiurea ultimatumurile”, a mai subliniat Victor Ciutacu.

Israel

Război în Israel. Foto: Arhiva EVZ

Jurnalistul spune că Guvernul nostru a dat cu mucii-n fasole

În contextul exacerbării conflictului din Orientul mijlociu dintre Israel și palestinieni, România acționează într-un spirit de solidaritate internațională. Oferind astfel sprijin cetățenilor ucraineni nevoiți să fugă din nou din calea războiului. Este mesajul transmis de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Când credeam că am scăpat, măcar temporar, de Zelenski și de isteriile lui patetice. A dat iar guvernul nostru cu mucii-n fasole. Aduce pe banii noștri ucrainenii care vor să plece din Israel. Pentru cetățenii români, statul român nu era Crucea Roșie și nu se impunea folosirea aeronavelor militare”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe social media.

Ulterior, jurnalistul a venit cu o precizare:

”Inteleg, pe surse, nu dintr-o comunicare oficiala, cum ar fi normal, ca nu Guvernul Romaniei achita costul zborurilor, ci restul de cheltuieli logistice. Numa’ bun Arafat, a emis o margica scrisa si i-a mai bagat o data in rahat. Sa-l tina lipit acolo, ca i-a nenorocit pe toti pana acum si era pacat sa-i rateze si pe astia”.

Cei 220 de cetățeni ucraineni care sunt preluați vor beneficia de asistență medicală asigurată. Vor fi ajutaţi de către personalul specializat din cadrul Unității de Primiri Urgențe Floreasca. O parte dintre aceștia  își vor continua drumul mai departe. Iar restul (aproximativ 40-50 persoane) vor fi transportați în spații de cazare temporară, se arată în comunicat.