Alina Ceușan, din online direct pe micile ecrane. Cum a ajuns blondina să prezinte ultima producție PRO TV

Alina Ceușan, din online direct pe micile ecrane. Cum a ajuns blondina să prezinte ultima producție PRO TV

Postul de televiziune PRO TV își bucură telespectatorii cu un nou show, unde concurenții își căută jumătatea. Emisiunea este filmată pe însorita insulă Tenerife. Totodată, producția postului din Pache Protopopescu va fi prezentată de Alina Ceușan.

În grila postului din Pache Protopopescu a fost introdus un nou show în care concurenții își caută jumătatea. Emisiunea ”Love Island” prezentată de Alina Ceușan a debutat duminică 1 octombrie, pe platforma on-line Voyo, iar astăzi telespectatorii o pot urmări pe micile ecrane.

Alina Ceușan face pasul în televiziune

Concurenții, zece la număr, cinci băieți și cinci fete vor interacționa într-un resort de lux din arhipelagul Gran Canaria, pe insula Tenerife. La finalul emisiunii, perechea desemnată câștigătoare va intra în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Interesant este că fanii show-ului vor avea un cuvânt de spus, prin intermediul unei aplicații vor putea decide care sunt cuplurile care se potrivesc cel mai bine.

Prezentatoarea emisiunii este Alina Ceușan, una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România. Fostă concurentă la Asia Express, frumoasa blondina a dezvăluit pentru fani cum a ajuns să prezinte emisiunea Love Island de la Pro TV.

„Mă bucur tare de această nouă ipostază, cred că o să îmi vină bine. Nu mi-a fost teamă, am venit pentru că mi-am dorit să spun «Da!» unei noi experiențe, unei noi provocări. Emoțiile de la casting ori de pe set sunt normale și semnalează doar faptul că urmează să faci ceva important.

Odată ce le îmbrățișezi, ele dispar și entuziasmul le ia locul. Eu de asta am nevoie. Iubesc ceea ce fac, și asta mă ajută să merg mai departe”, a spus Alina Ceușan.

Alina Ceușan face primii pași în televiziune

sursă foto: Facebook

Alina Ceușan a precizat că este o situație pe care n-a mai întâlnit-o până în momentul de față. Cu alte cuvinte, pentru rolul de prezentatoare a dat câteva probe. Totodată, blondina a recunoscut că cei 11 ani petrecuți în on-line au ajutat-o în câștigarea castingului care n-a fost deloc ușor.

Blondina a mărturisit că nu a obținut rolul pe ochi frumoși

Probele au constat în emisiuni integrale cu zeci de replici de învățat. Dar, toate acestea nu fac nimic altceva decât să-i creeze premisele unei cariere în televiziune.

„Probele nu au fost grele, au fost însă diferite de ce am experimentat până acum, am lucrat cu actori, care țineau rolul dragilor noștri concurenți, pe care aștept să îi cunoașteți. Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat, cu noul rol de îmbrățișat în diferite feluri. (…) Fac asta de 11 ani pe online și cred că putem aduce un flavour nou, fresh, frumos și la TV. Cert este că sunt pregătită să învăț, alături de echipa de producție, tot ceea ce trebuie să învăț. E o nouă provocare pe care cred că sunt gata să o îmbrățișez”, a dezvăluit blondina, pentru Viva.ro.

Alina Ceușan are în spate o carieră vastă în mediul on-line. Este printre primele vedete autohtone create de social media. Debutul în televiziuni și l-a facut prin participarea alături de buna ei prietenă Carmen Grebișan la emisiunea Asia Express.

Cât despre banii pe care îi va câștiga din proiectele de televiziune, n-a oferit prea multe informații. Dar este recunoascătoare pentru șansa pe care a primit-o.