Autobuz școlar prăbușit. Morți şi răniți din cauza unei anvelope defecte - Video

Autobuz școlar prăbușit. Morți şi răniți din cauza unei anvelope defecte - Video Sursa foto: https://www.nbcnews.com/

Un accident grav a avut loc pe o autostradă unde un autobuz școlar plin cu elevi s-a prăbușit din cauza unei anvelope defecte. Copii se îndreptau spre tabără.

În urma accidentului sunt doi morți, cinci răniți grav și alte 37 de persoane care au necesitat intervenția medicilor. Este bilanțul după ce un autobuz școlar cu anvelopa defectă s-a prăbușit căzând la 15 metri pe o autostradă din New York.

Doi adulți au murit și cel puțin cinci elevi sunt în stare critică. Autobuzul școlar transporta 40 de elevi la o tabără de muzică atunci când s-a prăbușit și a căzut pe un terasament în Orange County, New York, joi.

Un autobuz școlar cu anvelopa defectă a produs o tragedie

Guvernatorul statului New York a declarat că un pneu defect ar putea fi de vină pentru accidentul care a avut loc la ora 13:00 pe autostrada Interstate 84, în Wawayanda. Autobuzul transporta elevi de la Farmingdale Union Free School District, situat în Long Island.

Ne puteți urmări și pe Google News

Guvernatorul Kathy Hochul a declarat că doi adulți au murit în tragicul accident. Este vorba despre Gina Pellettiere, în vârstă de 43 de ani și Beatrice Ferarri, în vârstă de 77 de ani.  Poliția statului New York a identificat cadavrele cele două victime.

 

 

Pellettiere era director de fanfară la Farmingdale High School. Hochul a declarat că cel puțin cinci elevi au fost grav răniți, dar nu a oferit detalii.

O investigație preliminară a sugerat că un pneu din față defect a contribuit la accident, a spus Hochul. În total, 40 de elevi și patru adulți se aflau în autobuz în momentul accidentului.

Mulți dintre elevii din autobuz erau boboci de liceu

Elevii aflați în autobuz se îndreptau spre o tabără anuală a fanfarei din Pennsylvania. Alți 40 de elevi au fost răniți după ce acest autobuz școlar s-a rostogolit pe un terasament.

Trei dintre cei grav răniți sunt tratați la Westchester Medical Center, care este un centru de traume de nivel 1, a relatat News12 Long Island. Districtul școlar a emis o declarație preliminară care confirmă că unul dintre autobuzele lor a fost implicat în accident.

„Poliția și echipele de intervenție de urgență se află la fața locului, precum și administrația districtului. Vom oferi o altă actualizare atunci când vor fi disponibile mai multe informații. Vă rugăm să aveți răbdare în timp ce adunăm mai multe detalii”.

Alte cinci autobuze cu elevi care se îndreptau, de asemenea, spre tabăra din Pennsylvania se întorc la Farmingdale High School.