Plan pentru demiterea lui Marcel Ciolacu. Fără AUR

Plan pentru demiterea lui Marcel Ciolacu. Fără AUR Marcel Ciolacu / Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Dacian Cioloş face apel la coordonarea acțiunilor opoziţiei pentru demiterea lui Marcel Ciolacu. În opinia europarlamentarului, există o majoritate posibilă în Parlament care poate să scape ţara de „incompetenţa PSD”.

Dacian Cioloş afirmă că USR, Forţa Dreptei, REPER şi UDMR pot avea semnăturile necesare imediat dacă încep să colaboreze. Europarlamentarul spune că Marcel Ciolacu trebuie să plece până când gaura din buget nu devine o prăpastie pentru țară

„Marcel Ciolacu să își asume răspunderea pe dezintegrarea capitalului privat autohton și a micilor întreprinzători, care țin în viață economia României. Nu se atinge de privilegii, de speciali și de risipa de la vârful statului. Face praf bugetul țării dar fuge când vine nota de plată. Este un moment important pentru România. Este momentul în care Marcel Ciolacu trebuie să plece din fruntea guvernului. Până când gaura din buget nu devine o prăpastie pentru țară pe termen mediu și lung. Cu un stat neputincios si costisitor in continuare nereformat. Gaură făcută tot de ministrul de finanțe PSD, pus de Ciolacu, pentru prostia căruia marele lider socialist nu și-a asumat nici o vină”.

Dacian Cioloş: Momentele importante cer acțiune

Europarlamentarul REPER afirmă că „momentele importante cer acţiune”. Şi menţionează că „există o majoritate posibilă în Parlament, care poate să scape ţara de incompetența PSD. În opinia sa, se poate depune o moţiune de cenzură fără AUR.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Există o majoritate posibilă în Parlament, care poate să scape țara de incompetența PSD și să-și asume măsuri de modernizare și eficientizare a statului pe un program precis și concret. Și se poate depune o moțiune de cenzură fără AUR, pentru că niciodată nu trebuie colaborat cu extremiștii”.

Bustul, Fară Bani, Insolvabil, Faliment

Sărăcie. Sursa foto: Pixabay

Marcel Ciolacu, acuzat că duce ţara spre dezastru

Mai mult, Dacian Cioloş spune că acum este momentul de cotitură în care dezastrul în care Ciolacu duce țara poate fi evitat cu pragmatism și claritate.

„Cer liderilor opoziției să renunțe la orgolii și să adune numărul de semnături necesare pentru depunerea moțiunii care să-l demită urgent pe Ciolacu. USR, Forța Dreptei, REPER și UDMR pot avea semnăturile necesare imediat dacă încep să colaboreze în interesul țării și cetățenilor.

Este un moment de cotitură în care dezastrul în care Ciolacu duce țara poate fi evitat cu pragmatism și claritate. Sunt lucruri care au despărțit opoziția în ultimii ani și care trebuie discutate cu sinceritate și depășite pentru a evita această gaură neagră spre care ne duc PSD-ul și Ciolacu”,  a scris pe social media Dacian Cioloş.