Tragedie în muzica populară. Patru artiști, victime ale unui accident mortal

Tragedie în muzica populară. Patru artiști, victime ale unui accident mortal Smurd. Sursa foto: INQUAM_Photos

Tragedie în muzica populară. Un accident mortal s-a produs pe un drum din județul Suceava. O mașină în care se aflau cinci membri ai unui ansamblu folcloric s-a izbit de un stâlp de electricitate. Artișii se întorceau spre casă, la Rădăuți, de la un eveniment unde au susținut un moment folcloric Trei persoane au murit pe loc, iar a patra la spital.

Tragedie în muzica populară. Patru artiști, victime ale unui accident mortal, pe un drum din Suceava. O tragedie s-a petrecut pe o șosea, DN 17, noaptea trecută. Mașina în care se aflau cinci membri ai unui ansamblu folcloric a lovit cu putere un stâlp de electricitate și s-a făcut praf.

În urma acestui accident, trei persoane au murit pe loc, iar al patrulea câteva ore mai târziu la spital, în Vatra Dornei. Cea de-a cincea persoană a fost internată cu grave probleme medicale. Un echipaj SMURD a transportat-o la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Cele cinci persoane implicate în această tragedie erau membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți. Artiștii se întorceau de la un spectacol pe care l-au susținut la Târnăveni. Ansamblul a fost invitat să participe cu un moment artistic, la Zilele orașului.

Ne puteți urmări și pe Google News
accident Suceava

Accident cu patru victime la Suceava, după ce o mașină a lovit un stâlp de electricitate. Sursa foto: ISU Suceava.

Cine sunt victimele tragediei de la Suceava

Cele patru victime care au decedat sunt Robert Ionel Mafteian, 20 ani, șoferul, Maria Balan, 26 ani, Ioana Tiperciuc, 18 ani și Andrei Pintilescu, 31 ani. Acesta din urmă a murit la spital.

Cel de-al cincilea ocupant al mașinii, aflat în stare gravă se numește Ștefan Tanasiev, 29 ani.

Conform informațiilor medicale, acesta era stabil și conștient în momentul în care a fost preluat. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul umărului stâng si al genunchiului drept, după cum relatează Monitorul de Suceava.

Tragedie în muzica populară

Tragicul accident de circulație s-a produs în jurul orei 3.30, pe raza localității Dorna Candrenilor, conform presei locale. Mașina, un Audi cu volan pe dreapta a lovit puternic un stâlp de electricitate, de pe marginea drumului.

Epava mașinii a fost observată de un echipaj SMURD care se întorcea de la o altă intervenție. Paramedicii au anunțat pompierii din cadrul ISU Vatra Dornei care a trimsi mai multe echipaje.

La fața locului au ajuns două mașini de descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În prezent polițiștii din Suceava fac cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul. O ipoteză luată în calcul este că șoferul ar fi adormit la volan.