Catinca Roman a vorbit, în premieră, despre viața mamei sale, Mioara, alături de Petre Roman

Catinca Roman a vorbit, în premieră, despre viața mamei sale, Mioara, alături de Petre Roman Catinca Roman. Sursa foto: Facebook

Catinca a vorbit despre situația în care se află cu Oana Roman şi despre faptul că cel mai mare regret al său e că nu reușește să construiască o relație cu nepoata sa. Catinca a vorbit și despre viața mamei ei, Mioara, alături de Petre Roman.

Catinca a spus despre sora sa, Oana Roman, că este destul de impulsivă și regretă că nu se poate apropia de nepoata ei, Izabela. Mai mult, nu a ascus faptul că mereu și-a dorit să aibă o relație frumoasă cu sora ei, însă s-a lovit de un zid din partea cealaltă.

„Suntem temperamente extrem de diferite. Am considerat-o întotdeauna mult mai fragilă. Oana este o persoană extrem de sensibilă. Eu cred că și-a pus această mască de „eu pot”, „eu fac”, „eu sunt cea mai puternică”.

E un patern familial pe care ea îl duce mai departe, din punctul meu de vedere, din păcate. Cred că este încă foarte dependentă de ce spun ceilalți. Nu m-am văzut de foarte mult timp cu ea, poate un an. Regretul meu e că nu reușesc să construiesc o relație cu nepoata mea”, a declarat Catinca într-un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Catinca vrea să se împace cu Oana Roman: „Îmi doresc să reacționeze”

Catinca a transmis că şiar dori ca sora sa să aibă o reacție după mărturisirile sale, deoarece ar dori să fie din nou apropiată de Oana Roman „Îmi doresc să reacționeze”, a declarat Catinca, după ce a mărturisit public că nu își vorbesc de câteva luni.

De asemenea, Catinca Roman a vorbit despre lupta ei cu depresia: „Am făcut un burnout foarte grav. Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat, să mă duc până la baie. Nici vorbă de ieșit din casă. Mi-am dat seama la un moment dat și am apela la ajutor de specialitate. Momentul în care mi s-a declanșat a fost când a murit tata, în septembrie anul trecut”, a spus ea.

În același interviu, Catinca Roman a povestit și despre traumele trăite în copilărie: „Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte: „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită”, a mai declarat Catinca.

Ce sfaturi a primit de la Mioara Roman

Întrebată de jurnaliștii de la Fanatik dacă a primit vreun sfat special de la Mioara Roman, aceasta a spus că au fost mai multe sfaturi şi că tot ceea ce a realizat până acum se datorează mamei sale.

„Au fost multe sfaturi primite. Bineînțeles că o parte din ceea ce sunt îi datorez ei. Unul din sfaturile cele mai importante a fost să nu mă abat de la valorile și principiile mele. Un alt sfat a fost să am grijă la compromisuri. Toți facem, dar există o limită, o linie roșie pe care nu trebuie să o depășești, pentru că riști să te pierzi pe tine”, a mai spus Catinca.