A fost autentic biletul de adio al Mădălinei Manole? Fratele artistei face o dezvăluire uimitoare

A fost autentic biletul de adio al Mădălinei Manole? Fratele artistei face o dezvăluire uimitoare

Pe 14 iulie, se împlinesc 13 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără viață, în vila sa din Otopeni. Fratele cântăreței vine cu detalii noi legate de biletul de adio lăsat de nefericita artistă, dar și despre ultimele discuții avute cu aceasta, care nu seamănă cu planurile unui viitor sinucigaș.

Marian Manole este ferm convins că sora lui nu avea motive să-și i viața, la doar 43 de ani, și are speranțe că ancheta va fi redeschisă. Înainte de gestul fatal, Mădălina Manole ar fi lăsat un bilet de adio, cu un conținut cutremurător, în care și-a transpus gândurile și sentimentele către apropiații săi.

Ultimele rugăminți ale fetei cu părul de foc

”Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei. Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos.

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea? Cum?

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea!

Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor!

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, ar fi scris Mădălina Manole, cu puțin înainte de a se stinge din viață, potrivit mărturiei lui Petru Mircea, soțul ei.

Scrisul de pe biletul de adio nu era al Mădălinei Manole

Totuși fratele acesteia, Marian Manole, are îndoieli pe care le consideră întemeiate că acel bilet de adio îi aparține regretatei sale rude.

”Am comparat, de-a lungul anilor, scrisul acela, din acel bilet de adio, cu ce aveam eu sau părinții mei prin casă, cu scrisul ei! Sunt multe semne de întrebare, nu vreau să mă pronunț, nu sunt specialist, în a studia scrisul, grafologie parcă se spune. Dar, sunt multe diferențe, din ce am văzut! Rămâne de văzut dacă se redeschide ancheta! Biletul de adio se află cred la dosar, la Parchet!

A fost predat de soț, după ceva timp de la moartea ei! Nu anchetatorii l-au ridicat, în zilele alea! Astea au fost probele lui, pe care le-a prezentat anchetatorilor, după o lună și ceva și s-a dus și la Măruță cu ele, în perioada când simțea că se îngroașă gluma și era acuzat de crimă! Ele ar fi trebuit ridicate, atunci, la fața locului, de către procuror. Pot fi o făcătură!”, a declarat Marian Manole pentru Playtech.

Mădălina Manole nu avea planuri de sinucigaș

Pe de altă parte, observă acesta, sora sa avea planuri care nu sunt specifice unui om ce a plănuit să își ia viața curând. Mai milt, îl invitase pe fratele său la zua ei de naștre, pe 14 iulie.

”Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis! În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu! La diferite intervale orare!

Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare, la bulgari, cu cel mic, cu toții”.

Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, a conchis Marian Manole.