Un fotbalist de la PSG, în stare gravă la spital. Care sunt șansele ca sportivul să supraviețuiască

Un fotbalist de la PSG, în stare gravă la spital. Care sunt șansele ca sportivul să supraviețuiască Urgențe. Sursa foto: Spotmatik | Dreamstime.com

Un fotbalist de la PSG, campioana Franței, este în stare gravă la spital. Sportivul a avut un accident grav, iar medicii încearcă să-i salveze viața.

Sergio Rico (29 de ani), fotbalistul echipei PSG, campioana Franței, este în stare gravă la spital, după ce a suferit un accident grav. Sportivul a căzut de pe un cal și s-a lovit la cap, în cursul zilei de duminică, 28 mai.

Sergio Rico a fost transportat de urgență cu avionul la Spitalul Virgen del Rocio. Portarul a suferit un traumatism craniocerebral și a trebuit să fie intubat de către medici. Doctorii încearcă să-i salveze viața, dar starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

„Este în stare gravă” a declarat purtătorul de cuvânt al campioanei Ligue 1, în timp ce pe contul oficial de Twitter al lui PSG a apărut mesajul: „Paris Saint-Germain a primit vestea accidentului fotbalistului său Sergio Rico în această duminică și rămâne în contact constant cu cei apropiați lui. Întreaga suflare Rouge et Bleu le oferă tot sprijinul”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sergio Rico este legitimat la PSG încă din vara anului 2019, dar a fost împrumutat la Sevilla și Mallorca. În sezonul 2022-2023, Sergio Rico n-a bifat niciun meci oficial pentru PSG, potrivit Digisport.

sergio-rico

Sursă Youtube,

Messi pleacă de la PSG

PSG nu riscă să îl piardă doar pe Sergio Rico, ci și pe Lionel Messi. Acesta (35 de ani) va pleca de la PSG în vară, chiar dacă fanii s-ar fi așteptat să prelungească contractul. Câștigătorul Balonului de Aur își bătuse palma cu șefii formației pariziene pentru prelungirea înțelegerii, dar a primit oferte mai bune între timp.

Cotidianul francez „L ‘Equipe” a aflat că unul dintre motivele pentru care Messi vrea să plece de la PSG este că echipa vrea să-i scadă din salariu peste 75%.

„E rușinos să aud fluierături în Parc. Nu-l poți fluiera pe Leo Messi”, a declarat Thierry Henry la Primeo Video France. Emmanuel Petit a afirmat la RMC Sport: „E o insultă adusă fotbalului. Știu că astăzi nu e decât o haită de câini care se gândește doar să saliveze pe Messi… Un sfat pentru el. Dispari de la acest club! PSG nu e un club de fotbal, e un club de pensionare anticipată, chiar pentru tinerii de 20 de ani. Nu progresezi la PSG, e vina lui Messi? El este maestrul cu bagheta, are nevoie de jucători care să alerge în jurul lui, și PSG nu-i are, pentru că oficialii săi nu știu să facă transferuri.”