Arta cere sacrificii! Claudia Pătrășcanu s-a îngrășat 5 kilograme pentru ultimul său videoclip

Arta cere sacrificii! Claudia Pătrășcanu s-a îngrășat 5 kilograme pentru ultimul său videoclip Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: Facebook.

Claudia Pătrășcanu nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre cariera ei. Pentru că cei de la casa de producție i-au explicat că următorul videoclip cere ca ea să aibă forme latino, artista a executat fără să cârtească.

În câteva săptămâni Claudia Pătrășcanu a trebuit să se îngrașe cinci kilograme. Așa că în fiecare dimineață a băut cappuccino cu 4 pliculețe de zahăr. Astfel încât aportul caloric să fie unul mare și ea să reușească să se îngrașe. Cert este că a reușit, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

Fanii sunt absolut încântați de ceea ce au văzut, iar piesa pare că va avea un real succes. În videoclip, Claudia apare îmbrăcată într-o rochie roșie care îi accentuează formele voluptoase pe care producătorii le-au cerut fix pentru această melodie. În ultima perioadă pare că lucrurile s-au așezat pentru artistă. Pe lângă noua melodie pe care a reușit să o scoată pe piața, Claudia a reușit să se mute și în casă nouă.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă 

Astfel încât acum Claudia Pătrășcanu are propria sa vilă, făcută după gusturile ei, la Agigea, acolo unde va sta cu cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău. Dacă pe partea financiară lucrurile s-au așezat, pe partea personală, deși este divorțată, Claudia Pătrășcanu continuă în instanța lupta pentru custodia celor doi micuți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel ea și Gabi Bădălău urmează să se întâlnească din nou pe holurile judecătoriei fix din pricina celor doi micuți. Pe de altă parte, tot în instanță, Claudia se va vedea și cu Bianca Drăgușanu, actuala iubita a lui Gabi Bădălău, care a dat-o în judecată și îi cere daune materiale pentru că ar fi jignit-o public. Mai exact diva blondă îi cere acesteia banii pe un contract de 36.000 de euro pe care i-ar fi pierdut atunci când cele două își aruncau cuvinte grele în mod public. La acel moment Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că le-ar fi impus copiilor ei să se pozeze cu ea.