Soția înșelată a dat cu mașina peste soț şi amantă, în timp ce se sărutau. Cum s-a terminat incidentul

Soția înșelată a dat cu mașina peste soț şi amantă, în timp ce se sărutau. Cum s-a terminat incidentul

Gelozia i-a întunecat mințile unei femei atunci când l-a prins pe soțul și amanta acestuia în timp ce se sărutau, în plină stradă. Furioasă, soţia i-a lovit cu SUV-ul ei, apoi a coborât din mașină și a lovit-o pe amantă în față, spunându-i că e „grasă”.

Christie Lee Kennedy, în vârstă de 38 de ani, a pledat vinovată luni la Tribunalul din Brisbane, Australia, după ce l-a prins pe soțul și amanta acestuia în timp ce se sărutau, în plină stradă. Soţia, îi găsise soțul ei  David Larkin sărutând o altă femeie, Zowie Noring, în suburbia Wavell Heights din Brisbane.

A coborât din mașină şi a lovit-o pe amantă în față, numind-o „grasă”.

Christie Lee Kennedy, în vârstă de 38 de ani, are probleme grave cu legea din cauza reacţiei pe care a avut-o atunci când şi-a văzut soţul sărutând o altă femeie. Într-un moment de furie, soția a dat cu mașina peste cei doi.

Christie Lee Kennedy a fost condamnată la nouă luni de închisoare cu suspendare și trebuie să plătească despăgubiri de câte 5.000 de dolari australieni, circa 3.000 de euro, soțului ei și amantei acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kennedy (stânga) și-a găsit soțul David Larkin (dreapta) sărutând o altă femeie, Zowie Noring, în suburbia din Brisbane, Wavell Heights, în martie 2021

Incidentul a avut loc în luna mai a anului 2021. La acea vreme, femeia avea o bănuială legată de faptul că soțul ei, David Larkin, o înșela. Bărbatul i-ar fi spus că merge la grădiniță să-i ia pe cei doi copii ai lor, însă, Christie a fost șireată și l-a urmărit prin aplicația Find My Iphone. Soţia l-a văzut bărbatul ei cum se săruta cu amanta, în plină zi. S-a înfuriat şi a călcat pe accelerație cu putere îndreptându-se spre ei. Deşi frânase la un moment dat, n-a mai putu să evite impactul.

Mașina a lovit-o pe amantă, Zoe Noring, și l-a aruncat pe bărbat la sol

Soţia a atacat-o pe amanta soțului ei, după întregul accident. Christie a pledat vinovată la începutul lunii martie, la Tribunalul Brisbane, pentru „operarea periculoasă a unui autovehicul”.

Avocatul lui Kennedy, Penny White, a spus instanței că clienta nu a intenționat să lovească perechea cu mașina ei, ci „ajunge repede acolo” când a ales să accelereze: „Singurul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost pentru că soțul ei săruta o altă femeie”, a explicat avocatul.

Ea are două săptămâni la dispoziție pentru a plăti suma totală de 10.000 de dolari sau riscă o lună de închisoare. De asemenea Kennedy nu mai are voie să conducă timp de nouă luni, informează dailymail.co.uk.