Donald Trump, declarații controversate la adresa Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Ce a spus despre cei mai importanți lideri politici

Donald Trump, declarații controversate la adresa Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Ce a spus despre cei mai importanți lideri politici

Donald Trump a făcut mai multe declarații controversate la adresa mai multor personalități importante din Familia Regală a Marii Britanii. Pe lista persoanelor jignite de fostul președinte al SUA se numără Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Diana.

Fostul președinte al SUA își va lansa, pe 25 aprilie, cartea intitulată „Scrisori către Trump”, care va conține toate scrisorile pe care omul de afaceri le-a primit de-a lungul timpul de la diferite personalități importante și lideri mondiali. Pe această listă se află și Regina Elisabeta a II-a, Prințesa Diana, președintele Vladimir Putin, liderul nord-coreean Kim Joun-Un sau alți foști președinți ai Statelor Unite, precum fosta sa rivală Hillary Clinton. Donald Trump a dat un interviu, în urmă cu câteva zile, în timpul căruia a fost o serie de declarații în legătură cu liderii mondiali, politicienii și membrii Familiei Regale cu care a corespondat. Fostul președinte a spus despre aceste persoane că, la un moment dat, toți l-au lingușit. „Îi știam pe toți și fiecare dintre ei m-a pupat în fund. Acum doar jumătate dintre ei mai fac asta“, a declarat fostul lider de la Casa Albă.

Ce a spus Donald Trump despre Prințesa Diana

Trump a mers în vizită în Marea Britanie, în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii, în 2019. El a declarat, în timpul călătoriei sale, că a avut o „chimie formidabilă“ cu fostul monarh. „Sunt persoane care spun că n-au văzut-o niciodată pe regină distrându-se atât de bine“, a mai spus fostul președinte despre întâlnirea cu suverana, potrivit Adevărul.

Trump a făcut o serie de declarații controversate în legătură cu Prințesa Diana, chiar după moartea ei în 1977. Fostul președinte a spus că „ar fi putut să facă sex cu ea“, dar numai dacă ar fi făcut un test HIV în prealabil. Declarația lui Trump nu a fost trecută cu vederea, iar Charles Spencer, fratele Diana, i-a răspuns printr-un mesaj postat pe Twitter.

„M-a surprins să aud că Donald Trump aparent pretinde că regretata mea soră, Diana, a vrut să-l «pupe în fund». Singura dată când mi-a vorbit despre el, era pe când el se folosea de renumele ei pentru a vinde niște proprietăți în New York. (n.r. Prințesa Diana) îl vedea ca fiind mai rău decât o fisură anală“, a scris Charles Spencer.

Ne puteți urmări și pe Google News