Un dispozitiv pentru „sărut real” a fost inventat în China. Cum se folosește și care este prețul aparatului

Un dispozitiv pentru „sărut real” a fost inventat în China. Cum se folosește și care este prețul aparatului

Persoanele care au o relație la distanță, dar totuși vor să își sărute partenerul au acum posibilitatea să facă acest lucru. A fost inventat un dispozitiv cu buze din silicon care va permite să transmiți săruturi persoanelor dragi.

Companiile din China au creat de-a lungul timpului tot felul de dispozitive ciudate. Printre acestea se numără și noul aparat care poate trimite săruturi. Acesta a fost promovat drept o modalitate de a permite persoanelor care au o relație la distanță să se simtă că sunt aproape unul de celălalt. Noul dispozitiv a stârnit interesul internauților chinezi, în timp ce alții au fost șocați.

Acest aparat are senzori de presiune şi dispozitive de acţionare. În plus, dispozitivul este capabil să imite un sărut real pentru că reproduce presiunea, mișcarea și temperatura buzelor unei persoane. Mai mult decât atât, acest aparat poate transmite și sunetul pe care îl face utilizatorul.

Unele persoane s-au amuzat de noua invenție din China, dar mulți au considerat că aparatul este „vulgar”. Alte persoane chiar sunt îngrijorate deoarece ei cred că minorii ar putea să îl cumpere și să îl folosească. „Nu înţeleg (dispozitivul), dar sunt total şocat”, este unul dintre comentariile de pe rețelele sociale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum se folosește dispozitivul pentru „sărut real”

Utilizatorii trebuie să descarce o aplicație pentru telefonul mobil și să conecteze aparatul la portul de încărcare al smartphone-ului pentru a putea trimite un sărut. Utilizatorii trebuie să se împerecheze cu partenerii lor în aplicație și ulterior vor intra într-un apel video. După ce au făcut toți acești pași, ei își pot trimite săruturi unul altuia. Invenția a fost realizată la Institutul Vocaţional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou.

„În timpul studiilor la universitate, eram într-o relaţie la distanţă cu iubita mea, aşa că am avut contact unul cu celălalt doar prin telefon. De aici a apărut inspiraţia acestui dispozitiv”, a spus Jiang Zhongli, principalul inventator al aparatului. Jiang a cerut în 2019 un brevet pentru aparatul său, dar l-a primit abia în luna ianuarie acestui an. El speră ca alte companii să perfecționeze designul dispozitivului. Aparatul permite utilizatorilor să se împerecheze și cu persoane străine dacă folosesc funcția „kissing square” a aplicaţiei.

În plus, utilizatorii își pot încărca săruturile în aplicație, iar alte persoane să le descarce și să le încerce. Prețul dispozitivului pe site-urile de cumpărături online din China este de 288 de yuani, 41 de dolari. „Partenera mea nu a crezut că sărutul (n.r. de la distanță)  ar putea fi realizat la început, aşa că a fost uimită când l-a folosit... Aceasta este cea mai frumoasă surpriză pe care i-am oferit-o în timpul relaţiei noastre la distanţă”, a spus unul dintre utilizatori, potrivit CNN.