O actriță celebră, la un pas de moarte: „Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe”

O actriță celebră, la un pas de moarte: „Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe” Urgențe. Sursa foto: Spotmatik | Dreamstime.com

O actriță celebră a povestit că a fost la un pas de moarte și că s-a luptat cu o afecțiune cruntă. Ea a dezvăluit și motivul pentru care nu a făcut niciodată copii.

Nuami Dinescu a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut niciodată copii și cum a reușit să treacă peste o depresie severă. Actrița a mai povestit că a fost la un pas de moarte, dar că medicii au reușit să o salveze.

Din cauza unei răceli grave, Nuami Dinescu nu poate face copii. După ce a aflat această veste, actrița a declarat că a suferit enorm și că a rămas cu o mare durere în suflet.

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răceli sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe. Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…”, a povestit Nuami.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nuami Dinescu, depresie severă

Nuami Dinescu a mai povestit că a fost toată viața anxioasă și că nu a luat medicamente nici după ce i s-a agravat starea. Vedeta a spus că meseria ei i-a dat speranță și că a învățat să accepte situația.

„Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi. Pe urmă, vine viaţa reală şi te culcă la pământ. Mai vin nişte încercări grele de tot, la 27 de ani, şi pe alea chiar nu le înţelegi şi se adună. Din 1990, când am avut un „blind date“ cu moartea, dar m-a salvat un medic iscusit, sunt cu depresia pe lângă mine. Am o formă mai uşoară, nu am luat niciodată medicamente. Meseria m-a salvat, mă ţine în echilibru, de asta şi lucrez cu oricine are nevoie să se descopere, să se înţeleagă şi să se iubească aşa cum e”, a mai dezvăluit actrița la Antena Stars.