Propagandistul preferat al lui Putin, scandal la televizor: „Voi, creaturi ieftine, jalnice!”

Propagandistul preferat al lui Putin, scandal la televizor: „Voi, creaturi ieftine, jalnice!” Sursa: Arhiva EVZ

Propagandistul preferat al lui Putin a răbufnit la televizor după ce au apărut fotografii cu fiul lui cel mare. El a dat vina pe ucraineni pentru pozele cu băiatul lui în haine de femeie și cu ojă pe unghii.

Propagandistul rus Vladimir Soloviov, apropiatul lui Putin, s-a luat la ceartă în direct după ce au apărut în mass-media mai multe fotografii cu său cel mare Daniel care este fotomodel. Acesta a pozat în haine de femei, cu unghii vopsite și păr lung.

În emisiune, Vladimir Soloviov a declarat că este vina ucrainenilor și că fiul lui nu a semnat cu o agenție de modele din Londra. El a mai spus că nu acceptă să apară informații despre băiatul lui pe Internet. „Voi, creaturi ieftine jalnice! Nenorociți, creaturi, tampoane ale ucrainenilor! Nu puteți ajunge la mine? Luați o minciună și o aruncați pe net, apoi începi să o învârtiți. Fiul meu este un tânăr chipeș, care pozează ca model. Îi postați fotografii de acum câțiva ani. Acum, mulțumită vouă, este persecutat la fel ca al doilea fiu al meu!” – striga Soloviov în studio.

Fiul lui Soloviov, aspru criticat de patrioții ruși

După acest scandal, mai mulți ruși au declarat că fiul propagandistului nici măcar nu s-a dus să lupte în războiul din Ucraina și că este preocupat de lucruri boeme. Patrioții ruși au mai spus că băiatul lui Solaviov se pozează în haine scumpe și că se distrează, iar alți tineri sunt trimiși cu forța pe front. Alte persoane au mărturisit că doar cei săraci sunt trimiși de autorități în Ucraina și să oligarhii își văd de viață.

La rândul său, cunoscutul blogger și analist rus Anatoly Nesmiyan a declarat că Solaviov îi încurajează pe alți tineri să meargă pe front, dar nu și pe copiii lui. „Deodată, a început discuția despre fiul lui Vladimir Soloviov, care își vopsește unghiile în loc să stea în tranșee. Dar adevărul este că într-o astfel de paradigmă este destul de normal pentru el ca tatăl să verse și să arunce de pe ecran mizerii la adresa celor care nu vor sa moara, dar această poveste nu se aplică deloc copiilor săi”, a remarcat expertul rus.