Cum poți scăpa de petele de pe pereți. Ai nevoie de un singur produs, care se găsește în toate bucătăriile

Cum poți scăpa de petele de pe pereți. Ai nevoie de un singur produs, care se găsește în toate bucătăriile Sursa: pixabay

Persoanele care au pete pe pereți trebuie să știe că principala soluție nu este să aplice un nou strat de vopsea pe aceștia. Poți scăpa de aceste pete doar cu ajutorul unui produs care este foarte ieftin și se află în cele mai multe bucătării.

Bicarbonatul de sodiu este produsul pe care multe dintre gospodine îl folosesc când vor să scape de pete. Acest produs poate fi folosit atât în cazul hainelor albe, cât și în cazul pereților. Dacă și tu ai pete de murdărie pe pereții din casa ta, nu te mai grăbi să mergi la magazin pentru a cumpăra vopsea sau alte soluții scumpe. Folosește bicarbonatul de sodiu pentru a scăpa de această problemă.

Famiile care au cel puțin un copil se confruntă destul de des cu problema petelor pe pereți. Cei mai mulți dintre copii desenează pe pereții din casa lor sau pun mâinile murdare pe aceștia. Vei pierde foarte mulți bani dacă de fiecare dată vei alege să îți văruiești locuința. Așadar, poți folosi bicarbonatul de sodiu pentru a scăpa de pete. Este important ca pereții să fie vopsiți cu o culoare lavabilă pentru ca acest truc să funcționeze.

Bicarbonatul de sodiu te scapă de petele de pe pereți

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de bicarbonat de sodiu cu apă până când vei obține o pastă destul de groasă. Ulterior, aplică această soluție pe peretele cu pete. Freacă bine cu ajutorul unei cârpe până când petele vor dispărea din zona respectivă. Acest produs este folosit și pentru îndepărtarea mirosurilor urâte. Așadar, îl poți folosi și pentru covoarele din casa ta.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cazul în care nu ai bicarbonat de sodiu în casa ta, poți folosi și oțetul pentru a scoate petele de grăsime de pe pereți. Trebuie să amesteci oțet cu apă caldă. Folosește cantități egale din ambele lichide. Cu soluția pe care o vei obține freacă ușor petele de grăsime. Te poți folosi de o cârpă. Este important ca după ce ai curățat peretele, să tamponezi zona cu o altă cârpă uscată pentru a nu rămîne picături de oțet în vopsea, potrivit Impact.ro.