Denise Rifai, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Cum trebuie să fie bărbatul care să-i stea alături

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Cum trebuie să fie bărbatul care să-i stea alături Sursa: Facebook - Denise Rifai

Îndrăgita moderatoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a furat inimile multor oameni prin felul ei de a fi, însă, doar un bărbat îi poate sta alături. Denise Rifai a vorbit despre viața sa amoroasă și despre bărbatul pe care îl admiră.

Vedeta de la Kanal d a dezvăluit dacă momentan, în viața ei, există un bărbat, lucru pe care toți fanii ei ard de nerăbdare să-l afle. Denise Rifai preferă să-și țină viața privată departe de ochii publicului, rare fiind momentele în care aceasta oferă detalii. „Nu există nimeni în viața mea”, a dezvăluit Denise Rifai.

Cum trebuie să fie bărbatul lui Denise Rifai

Deși a mărturisit că este încă singura, vedeta știe exact cum trebuie să fie bărbatul pe care îl vrea alături de ea pentru a fi fericită. Aceasta a spus că își dorește să facă echipă cu viitorul ei iubit, iar el să fie capabil să o cunoască și să o protejeze așa cum este ea, fragilă și sensibilă ca femeie.

„Momentan îl aștept. Am spus de fiecare dată, cred ca bărbatul ideal pentru fiecare dintre noi este acela care ne compilează. Bărbatul ideal pentru mine este acela care mă va iubi foarte mult, care va fi acolo pentru mine când am nevoie de el. Trebuie sa îmi semene, nu cred în cuplurile cu parteneri cu personalități total opuse care se atrag.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vreau să fie un tip energic, cu poftă de viață, care să iubească să muncească, să se îngrijească, să nu îi lipească nimic, în care sa am încredere ca putem găsi soluții și în situații mai puțin confortabile. Cred că dintre toate rolurile pe care eu le pot avea, acesta de femeie, de parteneră, este cel în care eu mă regăsesc cel mai bine, echipa o faci cel mai bine acasă, în doi, în intimitatea căminului tău”, a spus Denise Rifai, menționând că tocmai de asta încă îl așteaptă pe „the one”, potrivit kanald.ro.

Ce bărbat i-a furat inima vedetei TV

Într-un alt interviu, Denise Rifai a vorbit despre bărbatul care i-a furat inima și de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Acesta este o figură celebră, cunoscută în toată lumea.

Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a spus prezentatorea.