Bendeac, umilit de Jean Paler. „Eu nu mă desfac la șliț ca să râdă lumea”

Bendeac, umilit de Jean Paler. „Eu nu mă desfac la șliț ca să râdă lumea” Sursa foto: Arhiva EVZ

Actorul Jean Paler este nemulțumit de comedia românească din ziua de azi și consideră că Mihai Bendeac și Mihai Bobonete sunt principalii vinovați. Acesta a declarat că ei nu vin cu nimic nou și că fac „circ” pentru aplauze.

Jean Paler a declarat că nu are o părere bună despre Mihai Bendeac și Mihai Bobonete. Actorul de comedie consideră că toți comedianții din noua generație sunt la fel și că nu au reușit să aducă nimic nou artei.

El a mai declarat că Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu au fost uitați, iar asta se vede din numărul mic de persoane prezente la înmormântare. Jean Paler nu înțelege de ce marile valori rămân fără public și de ce comedianții din ziua de azi se bucură de succes.

„Câți artiști mari s-au prăpădit! Nu că mi-a părut rău, dar am și lăcrimat după Alexandru Lulescu, mi-a fost foarte bun prieten, am jucat împreună mult timp. La artiștii mari nu prea mai vine lumea la înmormântare. Nu mai este lumea care a fost cândva. Cei care vin din spatele nostru, mai ales cei tineri, sunt mutilați sufletește, nu mai au sentimente nici față de părinți. Este de vină internetul, nimeni nu mai socializează, s-a vrut lucrul acesta, privarea de identitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-a dorit același comportament, vocabular, aceleași haine, dacă sunt cu spatele nici nu știi cine este Georgina sau Vasile, înainte îi diferențiai, aveau eul lor, acum copiază totul, dinspre America către încoace. Ei uitând însă că sunt români, că România e cu totul altceva. Suntem niște sclavi ai Europei, o colonie, generația tânără va realiza asta când noi nu vom mai fi și vor rămâne între ei. Generația noastră s-a împuținat, de aceea vin puțini oameni la înmormântarea marilor artiști”, a declarat Jean Paler pentru Ego.ro.

Jean Paler, despre talentul lui Mihai Bobonete

Jean Paler a rămas cu un gust amar și după spectacolul actorului din „Las Fierbinți” la Sala Palatului. El a declarat că Mihai Bobonete se crede un mascul alfa, dar că nu este.

„În mediul online, m-am uitat, așa, câteva secunde, cam un minut, la un spectacol de la Sala Palatului cu ăsta care se crede cel mai tare din generația lor, ca actor, ca interpret, acest alfa și omega, Mihai Bobonete. Întreba spectatorii dacă fac sex oral. Se afla pe scena Sălii Palatului, o scenă sacră, unde au jucat valorile culturii românești. Sunt glume fără ocolișuri, nu mai e cu perdea. Ar putea mai mult Mihai Bobonete. Dacă ar fi existat școală mai multă, poate că nu se ajungea aici!”, a mai declarat actorul pentru sursa mai sus menționată.