Viața amoroasă a lui Bănel Nicoliță. Fostul atacant vorbește despre noua sa iubire

Viața amoroasă a lui Bănel Nicoliță. Fostul atacant vorbește despre noua sa iubire Bănel Nicoliță, Sursa foto: Kanal D

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță pare că și-a pus ordine în viață. Dacă în urmă cu câtva timp se spunea că a pierdut toți banii strânși ca fotbalist și că este urmărit de cămătari din cauza datoriilor pe care le-a acumulat, acum lucrurile s-au schimbat. Mai mult, fostul fotbalist a vorbit și despre ceea ce îi aduce echilibru în viață și îl ajută să treacă peste greutăți.

Bănel Nicoliță a preferat să se țină departe de lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât a avut mari probleme financiare. Pe seama lui s-au vorbit multe, însă foarte puține dintre speculațiile care s-au făcut au fost confirmate.

În prezent, Bănel pare că și-a rezolvat toate problemele, în special pe cele de natură financiară, și și-a găsit echilibru. Mai mult, în viața lui a apărut și o femeie, lucru pe care îl recunoaște, fără să dea prea multe amănunte.

O vreme s-a speculat că fostul jucător de fotbal ar fi într-o relație cu Vica Blochina, ex-amanta antrenorului Victor Pițurcă. Fostul atacant al Stelei București a infirmat toate aceste zvonuri, precizând că nu este nimic între el și Vica.

Ne puteți urmări și pe Google News

O relație discretă, departe de lumina reflectoarelor

Bănel Nicoliță a păstrat discreția în ceea ce privește numele femeii cu care este în prezent, spunând că nu dorește să dea mai multe detalii despre relația lor.

„Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund deoarece suntem de ceva timp împreună. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a declarat Bănel Nicoliță pentru SpyNews.

Despre fostul atacant al echipei Steaua București se știe că a fost căsătorit cu Cristina, care i-a dăruit două fetițe de care se simte foarte atașat și mîndru. Cei doi au divorțat, însă, după o relație de șase ani, fără să facă tam-tam pe acest subiect. De atunci, fostul jucător nu s-a mai afișat alături de femei, păstrându-și relațiile amoroase, dacă au fost, departe de ochii indiscreți.

Bănel Nicoliță, foarte mândru de fiicele sale

Pe de altă parte, Bănel Nicoliță a rămas în relații bune și cu fosta soție, mama fiicelor sale. Astfel, în acest an s-au înțeles ca cele două copile să-și împartă sărbătorile cu părinții. Crăciunul l-au petrecut la țară, alături de mama lor, iar a doua zi au fost luate de tată, de Bănel, care le-a dus într-o vacanță la Brașov.

În urmă cu câtva timp, într-un interviu televizat, la Antena Stars, Bănel Nicoliță se declara foarte mândru de fiicele sale.

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a completat Bănel Nicoliță, conform Antena Stars.