Vlăduța Lupău, probleme grave de sănătate. Și-a anulat toate concertele

Vlăduța Lupău, probleme grave de sănătate. Și-a anulat toate concertele

Interpreta de muzică populară are mari probleme de sănătate și a fost internată de urgență în spital. Nu se simțea bine de câteva zile și se pare că joi starea sa s-a agravat.

Vlăduța Lupău a fost nevoită să își anuleze concertele după ce a ajuns de urgență la spital. Interpreta în vârstă de 31 de ani spunea în urmă cu câteva zile că nu se simte deloc bine.

Internare de urgență

Artista a fost internată de urgență la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Vlăduță Lupău a postat pe rețelele sociale o imagine din spital, dar nu a spus exact ce probleme de sănătate are. Și-a anunțat însă fanii că are nevoie de îngrijire medicală și că nu putea să susțină următorul concert.

Artistei i s-au făcut mai multe analize, dar nu se știe încă dacă a primit și un diagnostic concret. Având în vedere spitalul în care este internată putem deduce că ar putea avea o boală de natură infecțioasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău al Fraților Advahov. Ne vedem la următorul Noroc Fest”, a scris interpreta pe rețelele de socializare.

Sursa: Instagram

S-a simțit rău

Vlăduța Lupău mărturisea în urmă cu câteva zile că nu se simte deloc bine. A crezut însă că starea de rău este din cauza faptului că organismul ei este slăbit după naștere. A recunoscut și că nu a luat vitaminele pe care i le recomandase medicul.

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul. Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.

Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!”, a spus Vlăduța Lupău, potrivit cancan.ro.