Prințul Harry, atacuri în valuri la Familia Regală. „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”

Prințul Harry, atacuri în valuri la Familia Regală. „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele” Sursa: AFP.ro

Serialul „Harry și Meghan” a apărut pe Netflix și a scos la iveală mai multe secrete din Familia Regală. Cuplul a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat din Marea Britanie, dar și ce au fost dispuse rudele să facă pentru a își proteja imaginea.

Chiar dacă au apărut mai multe zvonuri despre plecarea prințului Harry din Familia Regală, el a dezvăluit adevăratul motiv în serialul „Harry și Meghan” de pe Netflix. Acesta a declarat că rudele sale au fost în stare să mintă pentru a își proteja imaginea și pe prințul William.

„Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”, spune Prințul Harry în cel mai recent trailer pentru serialul „Harry și Meghan” de pe Netflix. „Nu am fost aruncată la lupi, ci am fost dată hrană la lupi”, a fost și explicația lui Meghan.

Palatul Buckingham nu a comentat serialul Netflix și până acum nu a răspuns la aceste ultime clipuri, chiar dacă prințul Harry a mărturisit că nu a mai putut rezista în această familie. „Am spus: „Trebuie să plecăm de aici”, spune Prințul Harry în trailerul ultimelor trei episoade care vor fi lansate joi.

Ne puteți urmări și pe Google News

William l-ar fi făcut pe Harry să plece

Harry nu a dezvăluit numele persoanei care i-a făcut viața un calvar, dar a lăsat de înțeles că este vorba chiar de fratele său, prințul William. Prințului Harry susține: „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”, dar fără a spune cine erau „ei” sau contextul în care prințul William era protejat.

„Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă nu am fi ieșit când am făcut-o?” spune Prințul Harry, care acum locuiește cu Meghan în California. Meghan vorbește despre grijile de securitate – iar un clip îl arată pe Prințul Harry spunând că se aflau într-un „zbor liber”, sugerând că aceasta a fost plecarea lor departe de presiunea pe care o simțeau în Marea Britanie.

Trailerul conține imagini cu cuplul după plecarea din Marea Britanie, iar Prințul Harry adaugă: „Pentru a trece la următorul capitol, trebuie să termini primul capitol”. În noul serial va apărea și Christopher Bouzy, care a înființat o companie de tehnologie care cercetează abuzul și dezinformarea pe rețelele sociale. El spune: „Ei recrutau în mod activ oameni pentru a disemina dezinformarea”, potrivit BBC.