Noi imagini cu Rudel Obreja. Ce face fostul sportiv de când a fost eliberat din închisoare

Noi imagini cu Rudel Obreja. Ce face fostul sportiv de când a fost eliberat din închisoare sursa: Facebook

Rudel Obreja a fost eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer, dar nu se poate bucura de sărbători din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, el petrece cât mai mult timp cu familia.

Deși are o condamnare de 5 ani cu executare în dosarul Gala Bute, Rudel Obreja se află în libertate în această perioadă pentru a se trata de cancer. El își petrece tot timpul cu familia, chiar dacă problemele de sănătate s-au agravat.

Rudel Obreja a fost surprins cu familia la un restaurant, dar acesta era slăbit. El a fost și la Clubul Sportiv Dinamo pentru a-și aștepta fiul să termine antrenamentul la bazinul de înot. Mai mult, acesta s-a dus și la o sală de box, dar nu pentru a se duela ca în vremurile bune.

Seara, fostul președinte al Federației de Box a României a stat ore bune la un restaurant din Capitală alături de familie și de mai mulți prieteni, potrivit Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Spynews

De ce a ieșit Rudel Obreja din închisoare

În urmă cu ceva vreme, avocatul lui Rudel Obreja a povestit că acesta a slăbit 20 de kilograme în închisoare și că trebuie să fie eliberat pentru a se trata de cancer. Fostul sportiv a primit acceptul să plece acasă din cauza problemelor de sănătate.

„Arată că petentul are dureri peste media de suportabilitate, fiindu-i administrată morfină zilnic, în data de 17.07.2022 i-a fost administrată chiar de 3 ori, mai mult, înrăutățirea stării de sănătate are loc aproape instantaneu, ori în aceste condiţîi, în cazul în care el se va afla în penitenciar, procedura pe care trebuie să o urmeze pentru a beneficia de servicii medicale, este una greoaie, ceea ce ar putea duce la consecinţe tragice pentru acesta”, se arată în documentul de motivare.

Avocatul lui Obreja a mai precizat că efectele chimioterapiei nu puteau fi tratate în închisoare și că el trebuie monitorizat într-un mediu normal. „Arată că efectele chimioterapiei sunt numeroase, printre care, afectarea plămânilor, a tiroidei, pe lângă metastazele identificate, existând riscul ridicat de infecţie, toate aceste simptome neputând fi tratate în penitenciar. În concluzie, solicită admiterea cererii pentru ca petentul să aibă acces la un tratament adecvat, la un medic nutriţionist şi un psihoterapeut, iar în toată această perioadă dificilă să poată avea alături şi să trăiască cu demnitate”, a mai arătat avocatul lui Obreja.