Și bogații plâng. Camelia Șucu, dezvăluiri dureroase din trecutul său: „Pentru acest moment nimeni nu e pregătit”

Și bogații plâng. Camelia Șucu, dezvăluiri dureroase din trecutul său: „Pentru acest moment nimeni nu e pregătit” Sursa: Facebook

Femeia de afaceri Camelia Șucu a dezvăluit detalii despre greutățile prin care a trecut în ultimii ani, atunci când o parte din ea s-a rupt.

Moartea tatălui ei a fost un moment peste care Camelia Șucu a putut să treacă cu greu. Ea a povestit că în primul an de la moartea tatălui i-a fost cel mai greu și doar după o perioadă îndelungată poate să vorbească despre el fără să plângă. Tatăl Cameliei Șucu a murit în urmă cu doi ani, iar momentele prin care a trecut afacerista după au fost extrem de grele, dar a reușit să treacă peste ele în cele din urmă.

Camelia Șucu, despre despărțirea dureroasă de tatăl ei

Ea a povestit despre tatăl ei că era mereu un om plin de pozitivism și niciodată nu vedea lucrurile într-o tentă negativă. În primul an după moarte lui, Camelia a dezvăluit că vorbea mereu cu el și așa simțea că îi e încă aproape, chiar dacă nu fizic.

Îmi lipsește foarte mult, dar cel mai mult îi lipsește mamei! Mama e foarte activă și extrem de prezentă. Acum am grija ei, simt că tata are grijă de ea prin mine. Pentru acest moment nimeni nu e pregătit. Tata este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat, pentru felul în care a știut să exprime iubirea. Iubirea trebuie și manifestată. De abia acum pot vorbi despre el fără să plâng!

Ne puteți urmări și pe Google News

De multe ori am clacat! Ochii mei verzi au plâns de multe ori de supărare, de ciudă, de tristețe, dar și momentele acestea au rolul lor. Lacrimile fac ochii mai frumoși”, a mărturisit fosta soție a lui Dan Șucu.

Camelia Șucu o mamă și o bunică tânără

Femeia de afaceri a povestit apoi despre bucuria pe care a avut-o atunci când a devenit mamă, la 22 de ani. Pentru ea era o normalitate să fie o mamă tânără, iar acum se bucură de cei trei nepoți pe care îi are.

Mie nepoții nu-mi spun bunica, îmi spun Pappy. Toți trei au aceiași ochi ca ai mei, verzi”, a mai mărturisit femeia de afaceri.

Camelia Șucu a fost soția milionarului Dan Șucu, însă cei doi au divorțat în anul 2007, după 18 ani de relație. În urma despărțirii, Camelia a rămas cu o avere considerabilă, în valoare de 40 de milioane de dolari și asta pentru că și ea a contribuit la afacerea cu mobilă pe care Dan Șucu o are și în prezent, potrivit Click.