George Simion, prima apariție publică alături de Ilinca după nuntă. Unde a fost surprins cuplul

George Simion, prima apariție publică alături de Ilinca după nuntă. Unde a fost surprins cuplul George Simion și Ilinca. Sursa foto: Facebook

George Simion a avut prima apariție publică alături de soția sa, Ilinca, de la nunta lor. Cuplul s-a căsătorit în luna august a acestui an. Evenimentul, care s-a desfășurat satul Oveselu din comuna Măciuca, județul Vâlcea, a avut peste 10.000 de invitați.

George Simion şi Ilinca au avut prima apariţie publică după nunta din august. Liderul AUR şi soţia lui și-au petrecut ziua de duminică, 13 noiembrie, la o biserică din București. Cei doi s-au fotografiat în fața Bisericii Sfântul Ioachim și Ana. De asemenea, Simion a transmis și un mesaj susținătorilor lui. Politicianul a scris pe contul său de Instagram „Duminică binecuvântată să aveți”.

George Simion s-a declarat încă de la început o persoană pentru care credința este foarte importantă. De asemenea, el a subliniat acest aspect, mai ales, în intervențiile pe care le-a avut în ultima perioadă în lumea politică și nu numai. Cu toate acestea, replicile și manifestările sale au reușit de cele mai multe ori să îi deranjeze ceilalți politicieni sau să atragă antipatia unora dintre cetățeni.

George Simion, principalul personaj din tot mai multe scandaluri

În ciuda faptului că liderul AUR a susținut că pentru el credința este foarte importantă, Simion a fost principalul actor al mai multor scandaluri în Parlamentul României și nu numai. Politicianul a avut un conflict cu deputatul AUR Dan Tănasă în Camera Deputaților, săptămâna trecută.

Cei doi au avut păreri distincte în legătură cu un proiect de lege care prevedea deschiderea unor centre comunitare pentru românii din Diaspora. În acest context, George Simion i-a spus deputatului că „Tu ești ministru pentru românii de pretutindeni și îmi spui mie că n-am voie să vorbesc? Stai pe banii românilor din diaspora, ce merite ai, mă, tu? Bă, ministrule!”.

Mai mult decât atât, politicianul a fost acuzat, recent, că a condus cu permisul suspendat. Cu toate acestea, dosarul liderului AUR  a fost clasat de procurori pentru că nu au fost întrunite elementele constitutive ale unei infracțiune. Lui George Simion i-a fost suspendat permisul de conducere, de Poliția Buzău, pe 22 aprilie, pentru că a fost implicat într-un accident rutier. Ulterior, la finalul lunii septembrie, Simion a fost reținut câteva ore, de poliție, unde figura cu permisul de conducere suspendat.