Mădălina Ghenea a dezvăluit secretele unui trup de invidiat. „Pentru mine funcționează! Am încercat-o și mi-a plăcut!”

Mădălina Ghenea a dezvăluit secretele unui trup de invidiat. „Pentru mine funcționează! Am încercat-o și mi-a plăcut!” Mădăina Ghenea i-a impresionat pe junraliștii italieni. Sursa: Antena 3

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din România, a dezvăluit secretele unui trup de invidiat. Aceasta arata spectaculos, dar a povestit că face mari sacrificii și ține diete stricte.

Mădălinea Ghenea este modelul mutor femei, iar aceasta a dezvăluit ce dietă ține și cum pot avea doamnele un corp de invidiat. Chiar dacă vedeta nu are probleme cu kilogramele în plus, asta nu înseamnă că poate să mănânce orice.

Aceasta a povestit că apelează la postul intermitent atunci când simte că a pus câteva kilograme în plus. Mădălina Ghenea consideră că dietele nu sunt bune pentru organism. „Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Riscurile postului recomandat de Mădălina Ghenea

Cu toate că Mădălina Ghenea a declarat că postul intermitent o ajută să aibe un corp de invidiat, nutriționistul Carmen Brumă a precizat că există și multe riscuri.

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a spus Carmen Brumă la Antena 3.

Ea a mai declarat că postul intermitent te poate scăpa de kilogramele în plus, dar scade fertilitatea.

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (...).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil”, a mai spus Carmen Brumă

Nu doar Mădălina Ghenea ține postul interminet, ci și cel mai bogat om din lume Elon Musk. Acesta a povestit că a slăbit nouă kilograme într-un timp foarte scurt și să se simte mai sănătos. „La sfatul unui bun prieten, am postit periodic și mă simt mai sănătos”, a spus CEO-ul Tesla.