Noi detalii din culisele filmelor „Harry Potter”. Prin câte au fost nevoiți să treacă actorii

Noi detalii din culisele filmelor „Harry Potter”. Prin câte au fost nevoiți să treacă actorii Sursa: arhiva EVZ

Tom Felton, actorul care l-a interpretat pe Draco Malfoy în seria „Harry Potter”, a povestit cele mai dificile momente de pe platorile de filmare, dar și cum s-a înțeleg cu colegii lui. Acesta a declarat că nu a fost ușor deloc.

Harry Potter” este o serie de filme bazată pe romanele lui J. K. Rowling. Seria constă din opt filme fantasy, începând cu Harry Potter și Piatra Filosofală și culminând cu Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2. În toate acestea a apărut și Tom Felton, în rolul lui Draco Malfoy.

După ani întregi, actorul a povestit cum au decurs filmările pentru „Harry Potter”, dar și prin ce momente a fost nevoit să treacă. El a recunoscut că a râs de Watson, pe care a întâlnit-o când el avea 12 ani, și că a luat-o de multe ori peste picior. „Ne-am chicotit la spectacolul Emmei, iar chicotele au devenit mai puternice pe măsură ce dansa”, a spus Felton, adăugând: „Noi eram doar niște băieți îndrăzneți, dar stângaci, și credeam că e cool să facem mișto, dar Emma a fost vizibil deranjată de reacțiile noastre.

M-am simțit ca un nenorocit și pe bună dreptate”, spune Felton, care a numit gestul lui „un act stupid de necugetare în adolescență. Tom Felton i-a cerut apoi scuze lui Watson.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii filmelor „Harry Potter” erau convinși că Tom Felton și Emma Watson au o relație pe ascuns, iar aceștia au ținut să le ofere o explicație. „La fel ca Tom, mereu mă chinui să explic oamenilor natura conexiunii și relației noastre”, a explicat ea. „De mai bine de 20 de ani încoace ne-am iubit într-un mod special și am pierdut socoteala momentelor în care oamenii mi-au spus: „Trebuie să te-ai simțit beat, doar o dată!” „Trebuie să vă fi sărutat!” „Trebuie să fie ceva!” Răspunsul? Este una dintre cele mai pure iubiri la care mă pot gândi. Suntem suflete pereche și ne-am luat mereu apărarea unuia celuilalt. Știu că o vom face mereu”, a încheiat actrița.

Cele mai grele momente de la filmările „Harry Potter”

Actorul a mai povestit că scenele în care zburau au fost cele mai dificile și că el și colegii săi au găsit o modalitate de a se relaxa. „Am ales poze cu ceva sau cineva apropiat de inimile noastre. Daniel Radcliffe a avut o poză cu frumoasa Cameron Diaz”, a mai spus „Draco”.

Sursă Youtube

El a mai declarat că regizorul Chris Columbus nu suporta ca cineva să râdă în timpul filmărilor și că fiecare actor care nu a respectat această regulă a fost amendat.

„De fiecare dată când unul dintre noi deranja, ni se dădea un cartonaș roșu. Un cartonaș roșu însemna că trebuie să pui 10 lire sterline într-o pungă și, la sfârșitul filmării, toți banii au fost donați unei organizații de caritate. A fost un plan bun să ne menținem pe drumul corect, dar nu a funcționat întotdeauna”. Tom Felton a mai adăugat că Rupert Grint a trebuit „să pună peste 2.500 de lire sterline numai la primele două filme, căci nu s-a putut controla în momentele amuzante”.

Acesta a mai povestit și că erau foarte speriați de actorii mai mari, în special de profesorul Snape, interpretat de Alan Rickman. „În cele din urmă, Alan Rickman mi-a spus fără îndoială: „Nu-mi călca pe nenorocita mantie””, a spus Felton, adăugând: „Eu am chicotit, și apoi m-am uitat la ceilalți”, potrivit The Independent.