Laura Codruța Kovesi, căsătorie în secret. Cine este soțul acesteia și când a avut loc evenimentul
- Iulia Moraru
- 20 octombrie 2022, 12:05
Laura Codruța Kovesi a confirmat într-un interviu că s-a căsătorit în urmă cu mai mulți ani și a precizat că zvonurile apărute în presă, potrivit cărora ar fi căsătorită cu un fost ofițer SPP, sunt false.
Laura Codruța Kovesi s-a căsătorit în urmă cu mai mulți ani, imediat după ce și-a preluat mandatul de șefă a Parchetului European. Ea preferă să nu-și expună public viața privată.
Kovesi s-a căsătorit în secret
Potrivit acesteia, soțul ei este iubitul pe care l-a avut timp de mai mulți ani, în timp ce se afla în România și conducea Direcția Națională Anticorupție.
„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar.
Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a declarat fosta șefă a DNA.
În continuare, Kovesi a ținut să sublinieze că nu a fost niciodată singură și că mereu a avut aproape prietenii și familia. Apoi a completat și a menționat că nu a dorit să facă un eveniment de interes din căsătoria ei, fiind o chestiune privată, potrvit sportmedia.ro.
Șefa Parlamentului European în vizită în România
Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, se află la București în aceste zile. Ea a fost surprinsă și fotografiată în centrul Bucureștiului, fiind acompaniată de mai multe persoane, cu care vorbea în limba engleză.
Vizita Procurorului-șef european, Laura Codruța Kovesi, coincide, la București, cu votul dat de Senat pe cele trei legi ale justiției. Acesta a făcut la noi în țară mai multe vizite și a avut mai multe întrevederi.
Marți, 18 octombrie, aceasta s-a întâlnit cu președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș. Principalul subiect de discuție a fost legat de mecanismele de colaborare care pot fi aplicate pentru a opri marea evaziune fiscală rezultată din neplata taxei pe valoarea adăugată (TVA).