Laurențiu Reghecampf, chemat la poliție. Antrenorul trebuie să vină din Azerbaidjan și să dea explicații

Laurențiu Reghecampf, chemat la poliție. Antrenorul trebuie să vină din Azerbaidjan și să dea explicații Laurențiu Reghecampf. Sursa: dreamstime.com

Urmează o perioadă extrem de intensă pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf. Antrenorul echipei Neftchi Baku ar fi fost somat de urgență de către polițiștii de la Buftea să se prezinte zilele acestea în România la audieri, cu privire la plângerea penală pe care Anamaria Prodan a făcut-o

Problema este legată de sustragerea bunurilor comune ale familiei. În cazul în care nu se va prezenta autoritățile nu exclus emiterea unui mandate de aducere pe numele antrenorului. În același dosar urmează să fie audiată și Ana-Maria Prodan care trebuie să explice plângerea depusă și ce anume îi lipsește.

Laurențiu Reghecampf trebuie să vină în România, să dea explicații

Mai mult, săptămâna viitoare la Tribunalul Buftea este programată o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre cei doi soți. Practic ei ar trebui să stea față în față și să pună capăt căsătoriei, cel puțin asta spera impresara, care nu înțelege de ce atâta întârziere legat de acest proces. Nu doar separarea celor doi ar trebui consimțită legal săptămâna viitoare, ci și altă problem legată de copilul pe care fostul cuplu îl are împreună. Judecătorii ar trebuia să rezolve definitiv, și problema pensiei alimentare în cazul minorului Laurențiu Reghecampf junior. Anterior, în luna iulie, Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca antrenorul să îi plătească lunar câte 2.000 de euro.

Au ajuns să se certe „la cuțite”, după 15 ani

Dacă Ana-Maria Prodan face naveta între România și Dubai acolo unde are tot felul de afaceri, Laurențiu Reghecampf s-a mutat împreună cu partenera lui, Corina Caciuc, în Azerbaidjan, acolo unde acesta a semnat un contract cu Neftchi Baku. Cei doi locuiesc împreună cu fiul lor Liam, care a împlinit de curând patru luni. După 15 ani de căsnicie antrenorul și impresara au decis să își spună adio, însă cu scântei. Asta pentru că bărbatul își găsise deja o altă iubită pe care a lăsat-o și însărcinată, lucru care a înfuriat-o pe impresară. Chiar și așa, Ana Prodan era dispusă să-l ierte, însă nu s-a mai pus problema de așa ceva, cei doi sunt acum în plin proces de divorț.

Ne puteți urmări și pe Google News