Exclusiv. Fulgy așteaptă sentința. Fiul Clejanilor află ce pedeaspă primește pentru tâlhărie

Exclusiv. Fulgy așteaptă sentința. Fiul Clejanilor află ce pedeaspă primește pentru tâlhărie Sursa: Captura video

Urmează săptămâni cu foarte mari emoții pentru Fulgy, băiatul Clejanilor. Judecătorii au dezbătut apelul la sentința pe care a primit-o în primă instanță în dosarul în care este acuzat că ar fi tâlhărit un jurnalist. Pentru că legea s-a schimbat și odată cu pronunțarea sentinței trebuie să existe și motivarea ei, judecătorii au dat ca termen 11 noiembrie pentru a stabili pedeapsa lui Fulgy.

În primă instanță magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 au stabilit că Fulgy trebuie condamnat la 2 ani cu suspendare pentru fapta sa, lucru care ar atârna greu în cazierul fiului Clejanilor.

Drept urmare după ce a comis această faptă, Fulgy s-a cumințit total, și-a închis conturile pe paginile de socializare și nu a mai ieșit în evidență cu nimic, practic a intrat într-un con de umbră. Acolo ar trebui să rămână cel puțin până în noiembrie atunci când vor pronunța magistrații sentința.

Fulgy își așteaptă pedeapsa

Dan Constantin Fulgeraș Manole a avut un an 2021 extrem de agitat. În vara anului trecut, tânărul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. După câteva zile, mezinul Clejanilor a făcut scandal într-un casino, apoi, o perioadă, vedeta a stat internată la spitalul Alexandru Obregia din Capitală și s-a ales din partea magistraților cu o obligație de a fi tratată medicamentos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă, după externare, Fulgy a ajuns din nou pe mâna poliției, deoarece a fost prins la volan fără drept, permisul de conducere fiindu-i suspendat. Problemele au continuat cu un nou scandal, Fulgeraș a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său pentru că l-ar fi agresat. Pe numele lui nu a fost depusă nicio plângere, acesta fiind motivul pentru care nu a mai ajuns în instanță cu vreun alt dosar. Nici sora sa nu este o străină a instanțelor, și ea având o condamnare defintivă cu amendă penală pentru că a condus sub influența substanțelor psihoactive și a provocat un accident, fără victime.