Elena Udrea află cu o zi înainte de sărbătorirea fiicei sale dacă va fi eliberată. A făcut și cerere de permisie pentru a-și putea serba copilul

Elena Udrea află cu o zi înainte de sărbătorirea fiicei sale dacă va fi eliberată. A făcut și cerere de permisie pentru a-și putea serba copilul Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EEC

Elena Udrea află peste o săptămână dacă magistrații de la Înalta Curte îi vor admite contestația în anulare depusă în legătură cu dosarul Gala Bute și dacă o vor elibera. Practic fostul politician află cu o zi înainte de ziua de naștere a fetiței sale daca va putea să își petreacă această zi specială alături de ea sau nu.

Micuta Eva Maria s-a născut în urmă cu 4 ani în Costa Rica, la un spital american și a fost sănătoasă tun din primele clipe, a obținut nota 10 la naștere. Cert este că mama sa încearcă să își facă și un plan B, astfel că dacă judecătorii nu vor fi îngăduitori, le-a cerut celor de la penitenciar o zi de permisie pentru a petrece cu fiica ei câteva ore în această zi.

Sursă: Instagram

Doar că sunt slabe șanse pentru o astfel de permisie, pentru că Udrea a încercat să se sustragă executării pedepsei și este încarcerată de prea puțină vreme cât să ceară recompense, chiar dacă lucrează deja la penitenciar și are un comportament exemplar. Practic șansele ca această cerere să si se aprobe se apropie de zero, spun specialiștii.

Ultimele luni au fost extrem de complicate pentru Elena Udrea, dar și pentru fetița ei care a fost nevoită să își vadă mama în spatele unui geam. Cele două nu s-au putut îmbrățișa nici juca așa cum ar face în condiții normale, lucru care a afectat-o grav pe Udrea care a susținut în nenumărate rânduri că nu este normal să fie supusă la un astfel de tratament, mai ales când e vorba despre un copil atât de mic, precum este Eva Maria. Cu toate acestea cele două au reușit să se vadă de câteva ori și vorbesc zilnic la telefon.

Ne puteți urmări și pe Google News