Anda Adam, dezvăluiri despre nuntă. Artista s-a îndrăgostit de Yosif Mohaci la prima vedere

Anda Adam, dezvăluiri despre nuntă. Artista s-a îndrăgostit de Yosif Mohaci la prima vedere Sursa foto: Anda Adam / Instagram

Anda Adam și Yosif Mohaci au o relație extrem de frumoasă, iar artista mărturisește că a fost dragoste la prima vedere. A primit inelul de logodnă în Cappadocia, iar acum face dezvăluiri despre nunta care va urma curând. Cântăreața se așteaptă ca în ziua cea mare să aibă surprize din partea partenerului său. Totuși, nu își doresc să forțeze lucrurile.

A trecut ceva timp de când Anda Adam și Yosif Mohaci formează un cuplu. Potrivit artistei, a fost dragoste la prima vedere, iar relația pare să meargă extrem de bine. Mai mult, cântăreața susține că zilnic se îndrăgostește de partenerul său. Anul trecut a primit inelul de logodnă în Cappadocia, iar acum se gândește la nuntă.

Yosif Mohaci a cucerit-o pe Anda Adam. Artista îl consideră bărbatul perfect pentru ea și găsește zilnic un motiv să se reîndrăgostească de el. Împărtășesc același principii de viață și visuri, fiind parteneri chiar și în afaceri.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta. Așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate. Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

Ne puteți urmări și pe Google News

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge. Nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul. Dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam face dezvăluiri despre nuntă

După ce a primit inelul de logodnă, artista se gândește la următorul pas pe care vrea să îl facă alături de partenerul ei. Cererea în căsătorie a fost o surpriză frumoasă pentru Anda Adam și se așteaptă ca și la nuntă să aibă parte de astfel de momente unice.

„Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic”, a mai spus Anda Adam.

În timp ce artista evită să ofere informații concrete despre nuntă, partenerul său ne dă un mic detaliu.

„Va fi o nuntă «a la francoise», cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte. Nu spun încă… surprize, surprize!” , a dezvăluit Yosif Mohaci, potrivit click.ro.