Autostrada Soarelui a fost blocată. 13 persoane, implicate într-un accident. Victimele au avut nevoie de intervenția medicilor

Autostrada Soarelui a fost blocată. 13 persoane, implicate într-un accident. Victimele au avut nevoie de intervenția medicilor Autostrada Soarelui. Sursa foto: Arhiva EVZ

Autostrada Soarelui a fost blocată, în această dimineață, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci mașini și un camion. Trei persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost aduse la spital.

Autostrada Soarelui a fost blocată, în această dimineață. 13 persoane au fost implicate în accident, iar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc pe sensul de mers spre Constanța, la km 120, în dreptul localității Perișoru, din județul Călărași.

Printre victime se numără o femeie de 30 de ani care a fost transporatată la spitalul din Fetești, un bărbat și un copil, duși la spital în Constanța.

”Un echipaj SMURD a ajuns rapid la fața locului și a preluat o femeie în vârstă de 30 ani cu traumatism cranian și dureri lombare și au transportat-o la CPU Fetești.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un echipaj SAJ a preluat un bărbat cu traumatism cranian și plagă la nivelul capului, cât și un copil care prezenta un hematom, ambii fiind transportați la Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

Autostrada Soarelui

Tragedie în Constanța

Două tinere de 13, respectiv 16 ani și-au pierdut viața, joi noapte, într-un accident petrecut în localitatea Cobadin, județul Constanța. Tragedia a avut loc în jurul orei 1 și 40 de minute, pe DN3. Adolescentele erau în mașina condusă de băiatul de 16 ani care furase autoturismul de la mătușa lui.

Tânărul în vârstă de 16 ani venea dinspre Constanța și intenționa să intre în localitatea Cobadin. Din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar. Șoferul este în comă, iar cele două fete au decedat pe loc.

Liliana Trifu, agent principal al IPJ Constanța: „În urma impactului, a rezultat decesul, la fața locului, a două pasagere din primul autoturism de 13, respectiv 16 ani”. Tatăl uneia dintre fete a mărturisit că tinere erau foarte aproapiate și că știa că bărbatul adoră să circule cu viteză. Un cuvânt de spus a avut și mătușa băiatului, posesoarea autoturismului „Aveam cheile înăuntru, în casă, nu știu când a intrat, când le-a luat, ce s-a întâmplat”.

Potrivit rudelor, băiatul de 16 ani a fost crescut de mătușă și de tatăl lui, după ce mama l-ar fi abandonat și a plecat din țară. Oamenii legii au deschis o anchetă, potrivit stirileprotv.ro