Un cunoscut cântăreț vrea să concureze la Survivor România. Mihai Priescu spune că este pregătit pentru competiție: „Sunt pasionat de sală”

Un cunoscut cântăreț vrea să concureze la Survivor România. Mihai Priescu spune că este pregătit pentru competiție: „Sunt pasionat de sală” Sursa foto: arhiva personala MIhai Priescu

Un cunoscut interpret de muzică populară se pregătește pentru a intra în competiție la Survivor România. Mihai Priescu trage de fiare, la sală, și face antrenamente susținute în speranța că va fi observat de producătorii show-ului și cooptat într-una dintre echipele concurente. El își dorește foarte mult să concureze alături de Faimoși.

Cântărețul de muzică tradițională Mihai Priescu și-ar dori nespus de mult să ajungă la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Drept urmare se antrenează din greu, fiind pasionat de sală, în speranța că va primi un semn de la PRO TV. Artistul este de părere că s-ar integra perfect în show-ul care a făcut furori în România încă de la primul sezon. De altfel, Priescu este un sportiv și are grijă de fizicul său, mergând de cinci ori pe săptămână la sala de sport.

Mai mult, spune că se simte pregătit să ia parte la competiția Survivor nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic. Cântărețul nu crede că ar întâmpina probleme cu adaptarea mediul din Republica Dominicană, deși e convins că experiența nu va fi tocmai ușoară, mai ales după ce a vorbit cu alți concurenți.

„Cred că ar fi o provocare interesantă pentru mine. Sunt pasionat de sală. Sunt pasionat și de fotbal, când eram mic jucam fotbal. Fac sport de ceva timp. Mi-am făcut un stil de viață din asta. Mi-ar plăcea să fac parte din echipa Faimoșilor. Nu aș refuza nici dacă aș merge la Războinici”, a declarat Mihai Priescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto. Arhiva personala Mihai Priescu

Un artist care merge la sală

Mihai Priescu merge la sală de mai multă vreme, conștientizând că sportul este foarte important în viața unui om. Astfel, indiferent cât de mult ar fi solicitat, el își găsește timp pentru antrenamentele de forță sau pentru alergat prin parc.

„Eu am momente când nu pot să respect acest program. Până la urmă, job-ul meu e cu totul altul și acolo trebuie să acord o atenție mai mare. Merg in jur de 4 zile pe săptămână, uneori 3, alteori 5 la sală. Știu să-mi fac exercițiile, dar uneori se mai pune și problema timpului sau priorităților. Merg la sală pentru o condiție fizică bună, nu pentru eventuala participare în competiție, până la urmă”, a completat artistul.

Sursa foto: Arhiva personala Mihai Priescu

A lăsat fotbalul pentru muzică

Inițial, Mihai Priescu și-a dorit să urmeze o carieră în fotbal însă nu a avut posibilități să facă performanță. Drept urmare s-a concentrate asupra muzicii, care i-a adus mai multe satisfacții.

În prezent, lucrează la mai multe proiecte, la melodii cu care speră să ajungă la inima publicului atât singur, cât și în featuring cu alte nume cunoscute. Artistul a colaborat până acum cu Cristian Rizescu, Lorenna și Adriana Soreanu, printre alții. Piesele „Bine e să fii șofer” și „Eu sunt șofer iubăreț” sunt printre cele mai solicitate la evenimentele unde este chemat să cânte, conform unui comunicat de presă.