Meghan Markle, acuzată că nu și-a vizitat tatăl după accidentul vascular cerebral. „Este cel mai insensibil lucru pe care l-am văzut”

Meghan Markle, acuzată că nu și-a vizitat tatăl după accidentul vascular cerebral. „Este cel mai insensibil lucru pe care l-am văzut” 2024, an dificil pentru Meghan Markle. Ce spune un clarvăzător din Londra. Sursa foto Arhiva EVZ

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a acuzat-o pe aceasta de indiferență, pentru că nu și-a vizitat tatăl care a făcut accident vascular cerebral. Ducesa de Sussex ar fi fost în zonă, dar nu s-a interesat de soarta părintelui.

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a rugat-o pe aceasta să "arate puțin sprijin pentru tatăl tău", după ce ducesa a făcut o vizită neanunțată în Uvalde, dar nu și-a vizitat tatăl în urma accidentului vascular cerebral suferit. Cei doi nu au o relație apropiată, dar nimeni nu se aștepta că soția lui Harry să nu vină să-l vadă câteva minute.

Fratele ei vitreg mai mare, Thomas Markle Jr, a declarat că a considerat că deplasarea ei la locul împușcăturilor fatale de la școala din Texas a fost 'cel mai insensibil lucru pe care l-am văzut în viața mea'.

Meghan Markle a călătorit sute de kilometri până în orașul Uvalde pentru a își arăta compasiunea pentru cei 19 copii și doi profesori care au fost uciși într-un atac armat în masă săptămâna trecută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan Markle, la cuțite cu fratele său

Fratele ei a mai precizat că această călătorie a fost o "lovitură publicitară" și a rugat-o să "oprească atacul de PR" și să-l sprijine pe tatăl ei bolav. În urmă cu puțin timp, Thomas Markle, a ieșit din spital, dar fiica lui nu l-a vizitat nici în momentele dificile.

Vorbind cu Dan Wootton Tonight la GB News, Thomas Jr. a declarat că tatăl său a fost dezamăgit de Meghan. Acesta avea în plan să ajungă în Regatul Unit pentru sărbătorirea Jubileului Reginei, dar probleme de sănătate s-au agravat.

Bomba momentului! Meghan Markle a câștigat cea mai crâncenă bătălie în instanță cu redutabilul tabloid Daily Mail

Sursa: Arhiva EVZ

Meghan, în vârstă de 40 de ani, „încearcă să vindece ruptura de patru ani” cu tatăl ei înstrăinat, dar nu vrea să aibă legătură cu frații săi vitregi Thomas Jr și Samantha, deoarece „crede că au propriile lor planuri”.

Fratele ei mai mare a declarat că Meghan Markle nu are scuză pentru că nu și-a sunat tatăl și nu l-a vizitat.

Meghan Markle, acuzată de indiferență

'Nu știu care este agenda ei, dar este total greșit. Este cel mai insensibil lucru pe care l-am văzut în viața mea. Mica plimbare pe care a făcut-o, ca și cum ar fi fost pe o scenă? Încearcă doar să se facă să pară mai bună'.

Când a fost întrebat dacă are un mesaj pentru sora sa vitregă, Thomas Jr a spus: 'Opriți atacul vicios de PR. Dacă vreți să semănați puțină dragoste și sprijin pentru tatăl meu, interveniți și oferiți-i cu siguranță sprijin'.

Acesta a avut și o reacție după informațiile potrivit cărora Meghan a luat legătura cu tatăl ei, acesta a răspuns: 'Nu a încercat în niciun fel să ia legătura cu el. Are în continuare același număr de telefon pe care l-a avut întotdeauna.

'Ea a avut toate oportunitățile de a lua legătura. Ea este la doar trei sau patru ore distanță. Câte zile de întârziere are ea acum? Trebuie să își dea seama cine este că persoană'.

Cu toate astea, o apropiată a lui Meghan a declarat că este foarte îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său și că încearcă să-l viziteze fără camere sau fără frații săi vitregi. :"Vrea să știe dacă există vreo modalitate de a-și contacta tatăl în privat, fără ca alte rude să afle despre asta sau să fie nevoită să se implice".

Persoana din interior a adăugat: "Meghan nu poate lua legătura cu frații ei vitregi, deoarece crede că aceștia au propriile lor planuri.

'Dacă îl poate contacta pe tatăl lor, vrea ca acest lucru să fie total privat. Nu va implica Netflix, nu va implica nicio fotografie și nu trebuie să implice niciun pont către paparazzi', potrivit The Mirror.