Planul făcut de liderii lumii. Declarația uluitoare făcută de un renumit analist. Ce urmează după războiul din Ucraina

Planul făcut de liderii lumii. Declarația uluitoare făcută de un renumit analist. Ce urmează după războiul din Ucraina Sursă: Andrew Doran | Dreamstime.com

Legendarul analist financiar și geopolitic Martin Armstrong crede că așa-numitul plan al Noii Ordini Mondiale, așa-numita „Mare Resetare” pentru omenire, are nevoie de război pentru a încerca să funcționeze. Dar nu un război purtat în doar o singură țară - în circumstanțele actuale, Ucraina -, ci de un conflict militar extins, lucru care s-ar putea concretiza curând. Poate chiar în câteva săptămâni.

Perioada actuală este cea mai proastă pentru guvernele lumii, este de părere analistul Martin Armstrong, care a explicat că băncile centrale nu mai dețin niciun control asupra economiei. Această problemă a fost semnalată dinainte de declanșarea războiului în Ucraina, adică dinainte de data de 24 februarie.

Adevărata problemă începe de la faptul că în Europa, în anul 2014 s-a trecut la dobânzi negative, liderii europeni nefiind capabili să stimuleze economia. Asta în timp ce economia keynesiană a eșuat complet...

Cauza care a condus la declanșarea războiului din Ucraina

Inflația a devenit un „boom speculativ”, care se bazează pe penurie, a arătat analistul geopolitic, acuzând „cretinii” care în criza generată de pandemia de coronavirus au distrus lanțurile de aprovizionare și ulterior, din cauza ratelor negative ale dobânzilor, au încurajat, practic, distrugerea fondurilor de pensii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ei au nevoie de 8% pentru a ajunge la echilibru, nu de rate negative. Nu există niciun fond de pensii în Europa care să fie solvabil în acest stadiu al jocului... Guvernul european se prăbușește. Dacă vor ajunge să intre în incapacitate de plată, milioane de oameni vor lua cu furcile de lemn cu care vor lua cu asalt parlamentul”, s-a exprimat analistul financiar și geopolitic de renume.

Din aceste cauze, în mod special din cauza faptului că administrația Biden a distrus în mod deliberat economia mondială, a fost nevoie de război, a spus Martin Armstrong. În astfel de circumstanțe, dolarul american nu își pierde din valoare, ci „se întărește” inițial.

Martin Armstrong: Vestul are nevoie de al Treilea Război Mondial

Martin Armstrong a susținut că Uniunea Europeană și NATO depun toate eforturile pentru declanșarea unui adevărat război în  Europa.

„Totul este deliberat. Nu există o revenire la normalitate aici. (...) Vestul are nevoie de al Treilea Război Mondial. Din păcate, spre asta ne îndreptăm. Ei vor ca Rusia să facă ceva... Acest lucru cu Rusia este o istorie repetată. Din păcate, ne îndreptăm spre război”, a spus analistul geopolitic Martin Armstrong.

Analistul Martin Armstrong le-a recomandat oamenilor „să facă provizii de mâncare pentru doi ani”, într-o intervenție la podcastul USAWatchdog, în încheiere afirmând că omenirea nu se va întoarce la normalitate.

„Sistemul se prăbușește din interior și, practic, este ca și căderea Romei”, a conchis analistul financiar și geopolitic Martin Armstrong.