Dramă uriașă pentru jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo. Superstarului i-a murit un copil

Dramă uriașă pentru jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo. Superstarului i-a murit un copil Sursa foto: Eurosport

Jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo trece prin momente cumplite. Fiul său a murit astăzi la naștere. Singura consolare a sportivului și a partenerei sale este faptul că surioara lui geamănă a supraviețuit și se simte bine.

Dramă uriașă în familia jucătorului de fotbal Cristiano Ronaldo. După ce în toamna anului trecut anunța fericit că așteaptă gemeni alături de partenera sa  Georgina Rodriguez, luni seara cei doi au primit o lovitură teribilă. Unul dintre bebeluși, băiețul, a murit la naștere. Sora sa a supraviețuit și se simte bine. Lusitanul a făcut tristul anunț printre mesaj pe Twitter și a cerut discreție pentru a putea trece peste cel mai greu moment din viața sa..

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ronaldo mai are trei copii

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat. El nu a făcut public până acum numele mamelor celorlalți trei copii ai săi.

Cel mai mare copil al lui Ronaldo, Cristianinho, s-a născut la San Diego, într-un moment în care jucătorul avea o relație cu fotomodelul rus Irina Shayk. Aceasta nu este însă mama băiatului, iar Ronaldo nu a dorit să facă niciodată public numele ei.

„Am agreat cu mama copilului ca el să fie sub tutela mea exclusivă. Ea își dorește ca identitatea ei să rămână confidențială. Lui Cristianinho îi voi spune adevărul. În rest, nu am spus nimănui cine este mama copilului”, a spus Ronaldo într-un comunicat de presă din 2010 Cristianinho va împlini 12 ani în această vară, joacă fotbal și a moștenit o bună parte din talentul tatălui său.

Cel mai bine plătit fotbalist

Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivt Forbes. A câștigat în 2021 din salariu și contractele de publicitate 125 de milioane de dolari. Sportivul câștigă în jur de 50 de milioane de dolari din parteneriatele pe care le are cu branduri celebre precum Nike, Herbalife sau Clear, dar portofoliul său se extinde și la diferite mărci de parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri sau săli de sport.