Averea lui Ion Țiriac crește! Tranzacția care îi va aduce sume uriașe în buzunar. Asta le întrece pe toate

Averea lui Ion Țiriac crește! Tranzacția care îi va aduce sume uriașe în buzunar. Asta le întrece pe toate Care este numele complet al lui Ion Țiriac. Puțini știu asta. Sursa foto: arhiva EVZ

Ion Țiriac a semant o tranzacție în luna decembrie şi s-a finalizat la 1 aprilie. Potrivit specialiștilor, afaceristul va adăuga la averea sa sume uriașe în 2022. Acesta și-a calculat cu mare atenție fiecare mișcare.

Noua tranzacție îi va aduce lui Ion Țiriac alte sute de milioane de euro în 2022. Aceasta s-a finalizat la 1 aprilie, iar valoarea ei a fost arătată într-un raport publicat la New York. Afaceristul se bucură deja de două miliarde de euro.

Într-un raport publicat la New York a fost dezvăluită cea mai mare realizare din ultimii ani a omului de afaceri Ion Țiriac. Gigantul american Endeavour a plătit grupului Ţiriac 360 mil. euro plus încă 30 mil. euro ce urmează a fi daţi în următorii doi ani pentru achiziţia turneului de tenis de la Madrid, dar şi a unui turneu de golf din Spania.

Compania IMG, parte din gigantul american Endeavour, a declarat azi, 1 aprilie, că a finalizat achiziţia turneului de tenis Mutua Madrid şi a unui turneu de golf din Spania de la grupul Ţiriac. Toată procedura a fost foarte bine pusă la punct încă din luna decembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai mare regret a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este unul dintre cei mai apreciați afaceriști din lume, iar averea sa nu este doar financiară. Acesta este tatăl a 33 de copii: 3 oficiali și 30 nelegitimi.

sursa foto: EEC-Razvan Valcaneantu

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, declara Țiriac, potrivit presei argentiniene.

Acesta încearcă să le ofere tot ce este mai bun, dar vrea să-i învețe să se descurce și singuri. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai spunea Ion Ţiriac.

Cu toate că Țiriac are o avere impresionantă, acesta a recunoscut că are un mare regret.

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe”, spunea Ion Țiriac.

Afaceristul și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor, dar unele detalii au ieșit la iveală. Acesta a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o iubire care a ținut doar doi ani, între 1963 și 1965. Oficial, Ion Țiriac este tatăl a trei copii, Ion Ţiriac jr., Ioana Natalia Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac.