Evenimentul Zilei > Monden > David Beckham, atacat în propria casă! Unde se afla familia fostului fotbalist în timpul spargerii. FOTO
David Beckham, atacat în propria casă! Unde se afla familia fostului fotbalist în timpul spargerii. FOTO

David Beckham, atacat în propria casă! Unde se afla familia fostului fotbalist în timpul spargerii. FOTO

Familia lui David Beckham a fost jefuită de un individ mascat. Acesta a intrat fără probleme în conacul de 40 de milioane de lire sterline din Londra. În momentul incidentului, David, Victoria și fiica lor erau acasă. Fiul cuplului, Cruz, în vârstă de 17 ani, a descoperit jaful și lipsa obiectelor prețioase în valoare de mii de lire sterline.

Un hoț mascat, care a pătruns în casa familiei Beckham din vestul Londrei, a reușit să fugă cu obiecte în valoare de sute de mii de lire sterline. Acesta a intrat într-un dormitor de la etajul conacului în valoare de 40 de milioane de lire sterline din Holland Park. Infractorul a reușit să fugă cu tot ceea ce a furat fără să fie auzit de familie.

Spargerea s-a dat în timp ce David, Victoria și fiica lor de 10 ani, Harper, se relaxau la parter

Se pare că David, 46 (dreapta), a sunat la 999 și s-a apucat să caute hoțul cu Cruz (stânga), în timp ce Harper (centru dreapta) a rămas cu Victoria, 47 de ani și a așteptat poliția (Brooklyn centru stânga)

Spargerea a fost descoperită de Cruz

Jaful nu a fost descoperită până când Cruz, în vârstă de 17 ani, nu s-a întors acasă de la o petrecere. Acesta s-a împiedicat de un obiect în dormitorul răvășit și plin de cioburi de sticlă de la fereastra camerei.

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, a sunat la 999 și s-a apucat să caute hoțul împreună cu Cruz, în timp ce Harper a rămas cu Victoria și a așteptat poliția.

O sursă apropiată familiei a declarat: „Din păcate, membrii familiei Beckham au fost victimele unor jaf din partea unor hoți destul de profesioniști deoarece au lucrat fără să fie auziți de familia aflată la parter”.

Infractorii au intrat într-o singură cameră

Se spune că familia a fost „zdruncinată” după spargere, dar toți sunt mulțumiți că nimeni nu a fost rănit. Se pare că intrusul a sărit peste poarta din fața casei, a urcat pe terasă și apoi a intrat prin fereastra dormitorului. Poliția a început să verifice filmările de pe camerele de supraveghere pentru a identifica hoțul.

Lucrare: David și Victoria Beckham au câștigat permisiunea de planificare pentru a-și repara conacul „în prăbușire” de 31,5 milioane de lire sterline din vestul Londrei (foto) după ce părți din proprietate au fost închise

Hoțul a furat haine de designer, accesorii și bunuri electrice depozitate în cameră. În aceeași perioadă au fost vizate și alte două proprietăți, inclusiv o casă învecinată, pe care hoții au găsit-o goală.

Jaful are loc la doar câteva săptămâni după ce Victoria şi David au primit permisiunea de renova conacul Holland Park, pentru că părți exterioare ale conacului începuse să se prăbușească.

„Se prăbușește”: Imaginile obținute în mod corespunzător de MailOnline arată că terasa proprietății de gradul II este susținută de suporturi înainte de începerea lucrărilor (foto)

Cuplul a primit permisiunea de la Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru a-și repara terasa istorică din spate și scările, care deveniseră prea periculoase pentru a fi folosite.

Un designer a dezvăluit că planurile lor sunt de a restaura terasa, care este considerată periculoasă din punct de vedere structural. În declarație se mai spune că familia nu mai folosește terasa. Aceasta are probleme structurale fiind foarte veche, informează Daily Mail.