Lovitură neașteptată dată de Gigi Becali în contextul războiului din Ucraina. Finanțatorul de la FCSB a pus mâna pe trei bijuterii

Lovitură neașteptată dată de Gigi Becali în contextul războiului din Ucraina. Finanțatorul de la FCSB a pus mâna pe trei bijuterii Gigi Becali nu l-a menajat pe fostul său jucător. sursa: arhivă EVZ

Gigi Becali a pus mâna pe trei internaționali ucraineni, care se vor antrena cu cei de la FCSB și ar putea să fie folosiți de gruparea „roș-albastră”. Acordul va fi valabil până la finalul acestui sezon.

Gigi Becali a anunțat că a dat o mare lovitură în acest final de sezon. Finanțatorul celor de la FCSB a ajuns la un acord cu trei internaționali ucraineni. Jucătorii, care au fugit din calea războiului și se află în România, vor putea evolua pentru formația antrenată de Toni Petrea. Este vorba despre căpitanul de la Dinamo Kiev, Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), și fotbaliștii de la Șahtior Donețk, Taras Stepanenko (32 de ani, „închizător”) și Sergiy Kryvtsov (31 de ani, stoper).

Trei internaționali din Ucraina se vor antrena la FCSB, doi vor putea fi folosiți

Doar unul dintre jucătorii de la Șahtior va putea evolua pentru FCSB, conform regulamentului UEFA. Punct fix este căpitanul de la Dinamo Kiev.

„M-a sunat Mircea Lucescu şi m-a rugat dacă putem şi avem posibilitatea să găzduim echipa naţională de tineret a Ucrainei (n.r. - Dinamo Kiev U19). Bună, da, Dinamo Kiev, dar mai e vorba şi de trei jucători care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa naţională. Le-am zis că nu vreau nimic, pretenţii de bani, niciun fel de pretenţii, pentru că vreau să ajut, pentru că este posibil ca favorul ăsta pe care-l fac eu să se întoarcă printr-un contract pe o lună şi jumătate sau două cu trei jucători din echipa naţională, căpitanul de la Dinamo Kiev şi doi jucători de la Şahtior Doneţk, care stau aici, în Pipera”, a spus Becali la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jucătorii nu vor fi plătiți de latifundiarul din Pipera

„Ei au putut să plece pentru că au câte trei copii şi pot să plece, tineretul care are trei copii poate să plece din Ucraina. Stau aici în Pipera şi de joi se vor antrena cu echipa noastră. Am întrebat dacă vor să se antreneze cu noi, nu e mai bine să se antreneze şi în meci? Şi a zis că bineînțeles că da. Se antrenează cu noi să joace şi meciuri oficiale cu noi, că e mai bun antrenamentul când joacă oficial, nu? Mâine dimineaţă vine Mircea Lucescu cu băieţii ăştia trei, la ora 10.00, mergem la bază, ca să vadă baza.

Avem o clădire nouă, unde voiam noi să mutăm echipa noastră şi am zis că nu o mai mutăm şi intră echipa asta ca oaspeţi. Eu nu le dau niciun salariu, eu le dau posibilitatea să se antreneze şi să joace pe gratis, că ar trebui să le cer bani. Deci vom semna un contract pe două luni. Ei pot veni numai să se antreneze şi atâta tot. Sunt bine-veniţi să se antreneze şi atât”, a mai afirmat finanțatorul.