Dan Negru a lăsat mască pe toată lumea! Demonstrația șocantă făcută de vedeta TV. Legătura dintre un plin de benzină și o excursie în Dubai

Dan Negru a lăsat mască pe toată lumea! Demonstrația șocantă făcută de vedeta TV. Legătura dintre un plin de benzină și o excursie în Dubai Sursa: Facebook

Omul de televiziune Dan Negru compară costul unui plin de benzină cu valoarea biletului de avion pe ruta București - Dubai. Rezultatul pe care l-a obținut i-a lăsat mască pe foarte mulți dintre cei care îl urmăresc. În urmă cu câteva zile, așa ceva ar fi fost greu de crezut.

Dan Negru a făcut o comparație între prețul plătit pentru un bilet de avion până în Dubai, cu suma pe care un român trebuie să o scoată din buzunar ca să umple un rezervor de benzină. Dan Negru a postat ceea ce a rezultat pe contul său de Instagram, ca să fie văzut de toți cei care îl urmăresc. Iar comparația este șocantă.

Despre Dan Negru, unul dintre cei mai de succes prezentatori de televiune, se știe că este destul de strâns la pungă. Și își gestionează cu multă atenție finanțele, chiar dacă profiturile sale sunt dintre cele mai consistente.

Spre deosebire de alte vedete, atunci când consideră că lucrurile au luat-o razna, Dan Negru nu se sfiește să o spună public. De cele mai multe ori reacționează pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Ca și acum, când prețul benzinei și motorinei a crescut foarte mult, în special ca urmare a războiului din Ucraina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Dan Negru Facebook

Ce spune Dan Negru

Revoltat de ceea ce se petrece și de lipsa de reacție a autorităților, Dan Negru a vrut să demonstreze în ce situația aberantă am ajuns. Astfel, conform comparației pe care a făcut-o, în timp ce un plin de carburant costă 353 de lei, un bilet de avion până în Dubai valorează „doar” 219 lei.

E drept că nu oricine, și nu în fiecare zi, zboară în Dubai. Asta în vreme ce toți șoferii au nevoie să-și alimenteze mașinile pentru a circula. Dar, orișicât…

„Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai/AbuDhabi, de Paște, e mai ieftin: 219 lei. Comparație de tipul bate șaua să priceapă iapa. Pricepe?”, a scris Dan Negru într-o postare pe Instagram.

Sursa foto, Instagram

Cum au reacționat fanii pe internet

Imediat cei care îl urmăresc și îl apreciază au reacționat și i-au împărtășit propriile opinii în legătură cu această scumpire. Dat fiind că scumpirea carburanților afectează pe toată lumea. Mulți au făcut haz de necaz pe acest subiect.

„În Dubai nu dai „cioc” cu ouăle, deci merită plinul”; „Nu pricepe...nu că nu ar putea, nu-i convine...”; „Cum s-ar zice... ia nu mai mergeți la rude de Paști! Valea în Dubai, toată lumea! Mă rog, poate unii chiar au rude în Dubai”; „Cumpărăm kerosen sau avion?”; „Ce plin e ăla de 50L? Tocmai am băgat 65L – 489 ron. Luăm dus-întors și vedem din nou #mydubai”, au comentat internauții la postarea lui Dan Negru. .