Drama uriașă a lui Mihai Trăistariu! Vedeta a făcut un apel disperat: "Așteaptă miracole"

Drama uriașă a lui Mihai Trăistariu! Vedeta a făcut un apel disperat: "Așteaptă miracole"

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar ascunde o traumă uriașă. Vedeta a povestit că nepoata sa a dispărut în urmă cu doi ani, iar autoritățile nu au reușit să facă nimic. Sora lui s-a dus până în America pentru a își căuta fiica, dar fără rezultat.

Mihai Trăistariu a povesit că nepoata sa a dispărut în urmă cu doi ani și nimeni nu a mai văzut-o. Artistul a mărturisit că a încercat să o caute peste tot, iar sora lui a ajuns în pragul disperării. Totul a pornit după ce tânăra a divorțat și a avut câteva episoade depresie. Aceasta nu a reușit să își revină după separare și rudele nu știu ce s-a întâmplat cu ea.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”, a spus artistul.

Nepoata sa a plecat la studii în Germania și a ales să își urmeze visul în SUA. Tânăra s-a îndrăgostit până peste cap și s-a căsătorit, dar povestea de dragoste s-a destrămat. Sora artistului s-a dus până în America pentru a își căuta fiica, dar aceasta a fost de negăsit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a mai mărturisit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu vrea să plece din țară

Mihai Trăistariu are în plan să se mute în Dubai. Artistul s-a săturat de prețurile din România, dar și de traiul dificil pe care îl duce. Singura soluție este de a face o schimbare în viața lui.

”M-am plâns acum o lună de o factură de 2.380 de lei. Am o școală de muzică în Constanța care produce vreo mie de euro pe lună. Și cu pandemia a fost și închisă.

După ce m-am plâns am sperat că vin miracolele, dar au venit necazurile. Ieri am primit noua factură și suma de 3.800, aproape 4.000 de lei doar gazul. Aștept și curentul care luna trecută fusese 600 de lei. Scumpirile astea sunt exagerate.

Mi se pare o nenorocire, parcă suntem… Covid-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa.

Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sunt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură“, a spus Mihai Trăistariu.