Ion Țiriac pregătește o investiție de proporții în sportul românesc. Omul de afaceri vrea să dea lovitura

Ion Țiriac pregătește o investiție de proporții în sportul românesc. Omul de afaceri vrea să dea lovitura sursa: arhivă EVZ

Ion Țiriac are de gând să pună bazele unui club sportiv care să cuprindă toate disciplinele. Numele ales va fi cel de Stejarii Country Club, al unui proiect demarat în urmă cu mai mulți ani.

Omul de afaceri Ion Țiriac își va face un club sportiv. Care va purta numele Stejarii Country Club, la fel ca baza modernă pe care fostul jucător de tenis a construit-o în Băneasa. Clubul va cuprinde, din câte se știe până acum, toate disciplinele sportive pe care omul de afaceri Ion Țiriac le-a înființat la această bază sportivă, conform prosport.ro.

Investiție de mai dimensiuni făcută de Ion Țiriac în sportul românesc

Este vorba despre tenis de câmp, înot, gimnastică, hochei pe gheață, judo, fotbal, gimnastică aerobică. Stejary Country Club a fost inaugurat de Ion Țiriac în anul 2013, la 6 ani distanță de la deschiderea clubului rezidențial. La acea vreme, investiția a ajuns în jurul sumei de 18 milioane de euro.

Complexul oferă servicii integrate de sport, wellness şi relaxare. Se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 22.000 mp, în Pădurea Băneasa și include un centru de fitness, aerobic şi cycling, piscină interioară şi exterioară, saună, jacuzzi şi camere cu aburi, terenuri de tenis interioare şi exterioare, terenuri de squash, padel, zone de la relaxare, şcoli de balet şi dans, arte marţiale, primul Shiseido SPA din Europa de Est, alături de multe alte facilităţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stejarii Country Club oferă facilități de cel mai înalt nivel

Membrii Gold au acces la parcarea subterană, la clubul pentru copii, la terenurile de padel şi la zona de golf din vecinătatea clubului, ce poate găzdui simultan 20 de jucători pentru desfăşurarea antrenamentelor. De asemenea, pentru familiile membrilor există costuri speciale de înscriere în cadrul clubului, iar pentru accesul la facilităţile Shiseido SPA se acordă un preţ preferenţial pentru abonamentul la zonele umede din cadrul spa-ului. Ulterior, devenind şi membri ai Shiseido SPA, beneficiază de un discount special la tratamentele oferite.

Cardul de membru Platinum au parte de toate facilităţile cardului Gold, la care se adaugă accesul în parcarea VIP, rezervarea şi personalizarea vestiarului, servicii complementare de curăţătorie, 4 sesiuni de antrenament cu instructor personal şi propria încăpere pentru programul de antrenament sportiv.