Bombă în showbiz. Reghecampf, trădat de iubită. Răsturnare totală de situație

Bombă în showbiz. Reghecampf, trădat de iubită. Răsturnare totală de situație Sursa foto: Facebook

Există șanse de împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Impresara a povestit că antrenorul a aflat o serie de detalii șocante din viața Corinei Caciuc, dar a rămas lângă ea pentru copil.

Anamaria Prodan l-a atacat cu fiecare ocazie pe Laurențiu Reghecampf și a încercat să își facă dreptate. După un scandal colosal, apropiații impresarei cred că există șanse de împăcare între ea și antrenorul de la CS Universitatea Craiova. De altfel, Anamaria a povestit că fostul soț nu a știut despre trecutul Corinei Caciuc. A fost prea târziu când a aflat, bruneta era deja însărcinată și nu a mai putut să o părăsească.

„Iartă-mă, ești… Ție ți se pare normal ca mama copilului tău să arate în halul ăsta?. Să fie luată din bar de striptease? Ție ți se pare normal copilul tău să vadă așa ceva? Eu în Playboy am pozat asumat, artistic. Nu stau în fundul gol în bar de striptease. Mi-au zis mie toți băieții din oraș: „Vezi că a aflat tot (n.r. – Reghcampf despre trecutul Corinei Caciuc), dar a aflat prea târziu, când era deja gravidă și nu mai are ce să facă!”. Eu cred că el a fost păcălit. Așa vreau să cred!”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urma să înceapă pe 7 februarie 2022, dar fostul cuplu nu s-a prezentat la Tribunalul Buftea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șanse de împăcare între Anamaria Prodan și Reghe?

Fina cuplului, Andreea Bogățeanu, a declarat că toți apropiații trec prin clipe dureroase din cauza divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe. Aceasta a mărturisit că speră să se împace și că iubirea nu poate dipărea așa ușor.

surse: Arhiva EVZ

„Este o zi tristă. Nu aș fi crezut vreodată să trăim aceste clipe. Cel puțin pentru mine este foarte greu. Sunt convinsă că și pentru ei este la fel de greu. Ea este foarte puternică, este foarte ok. S-a înarmat cu avocați de top. Este încrezătoare. Cu siguranță că în adâncul sufletului ei se simt durerea și tristețea, e normal. După atâția ani, vă dați seama că nu e chiar atât de ușor, dar într-un final a înțeles situația, merge înainte cu capul sus”, a spus Andreea Bogățeanu.

„Nu am mai ținut legătura cu Laurențiu. Anamaria, nașa mea, este prietena mea din copilărie. Pe ea o cunosc de când era mică și pot să afirm că sunt mult mai apropiată de ea. Soțul meu a vorbit cu nașul și vă pot spune că era foarte relaxat. Ultima oară au vorbit înainte de Sărbători. Eu sper totuși într-o minune, poate pare nebunie, dar eu chiar sper și cred că într-o zi ei se vor aduna din nou și vor forma o familie minunată. Mie mi-e greu să cred că după atâția ani de iubire sinceră se năruie totul”, a mai mărturisit Andreea Bogățeanu.