Lovitură cruntă pentru Teodosie. A rămas șocat când a deschis plicul

Lovitură cruntă pentru Teodosie. A rămas șocat când a deschis plicul

Doar o factură pentru energia termică ajunge la aproape 19.000 de lei, iar una pentru energia termică depășește 16.000 de lei

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat pe pagina de Facebook a instituției că a primit facturi de peste 52.000 de lei la utilități, pentru lunile noiembrie și decembrie. „Peste 52.000 de lei utilități la sediul Arhiepiscopiei Tomisului. Și peste 9.000 de lei încălzire la Catedrală, unde n-a venit încă noua factură la curent. No comment....”, se arată în postarea Arhiepiscopiei Tomisului.

Factură uriașe

Alături de mesaj a fost postate imagini în care se poate observa o factură de energie electrică de peste 16.000 de lei, precum și o factură pentru energie termică, aferentă lunii noiembrie, de aproape 19.000 de lei. Apa caldă a costat și ea  peste 4.000 de lei.

Pentru decembrie, conform unei alte facturi, costul energiei termice și al apei calde este de peste 9.800 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

O factură de regularizare la gaze pentru perioada 2 octombrie - 6 ianuarie are valoarea de 8.087,88 lei.

Mesaje pro și contra

Mesajul a atras numeroase comentarii, cele mai multe în care oamenii îndeamnă Arhiepiscopia Tomisului să facă contestație pe motiv să facturile sunt mai multe ca sigur greșite.

Au fost însă și comentarii mai acide mai ales la adresa lui IPS Teodosie. „Eu zic că dacă în locașul în care stă Teodosie bogătașul este încălzită doar camera lui, scade factura. Mai e o soluție, să vândă masina cu care umbla și să plătească facturile pentru comfortul sau. Și ar mai fi o soluție: să se mute într-o chilie. Nu trebuie să stai în palat ca să fii arhiepiscop. Iar ultima soluție: să folosească banii pe care îi lasă toți amărâții de credincioși care vin să se spovedească sau să se împărtășească“, se arată într-unul dintre comentarii.