VIDEO. Alexandra Becali și-a lăsat bolidul de 350.000 de euro în mijlocul străzii pentru a-și lua un croissant. „Prințesa de Pipera” nu ține cont de reguli

VIDEO. Alexandra Becali și-a lăsat bolidul de 350.000 de euro în mijlocul străzii pentru a-și lua un croissant. „Prințesa de Pipera” nu ține cont de reguli Alexandra becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Alexandra Becali, fiica mijlocie a omului de afaceri Gigi Becali, a fost mereu răsfățata familiei, însă spre deosebire de surorile ei, tinerei i-a plăcut mereu să iasă în evidență prin hainele și accesoriile pe care le poartă, dar și mașinile pe care le conduce. Acest lucru i-a adus supranumele de „prințesa de Pipera”, nume care singură crede că-i aduce și un statut, anume nerespectarea regulilor de circulație.

Zielele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Alexandra în momentul în care își lăsa bolid-ul de 350 000 de euro, un Bentley Continental GT Mulliner Coupe, chiar în mijlocul străzii. Ce-i drept pe avarii, semn că nu are de gând să încurce prea mult traficul din zonă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Se pare că Alexandrei îi era atât de poftă de un croissant încât nu a mai avut răbdare să caute un loc de parcare sau măcar să încerce să-și poziționeze autoturismul într-un loc în care să nu-i încurce pe ceilalți participanți în trafic. Noșalantă, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a intrat în celebra patiserie de unde a ieșit cu produsul preferat, dar și o sticlă cu apă plată. La fel de relaxată, vorbind la telefonul mobil, Alexandra nu s-a grăbit foarte tare să-și mute mașina, ci era mai mult preocupată de discuția cu interlocutorul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este prima dată când o „comite”

De când celebrul ei tată i-a comandat Bentley-ul, ediție specială, Alexandra a fost văzută deseori în trafic făcând „aroganțe” de la volanul mașinii. Fie a parcat pe trecerea de pietoni, ba a urcat pe trotuar, ba a blocat parțial traficul, Alexandra a suprinsă în repetate rânduri sfidând regulile de circulație. Se prea poate ca tânăra de 26 de ani să nu se descurce atât de bine cu parcările laterale și de teamă ca nu cumva să-și lovească bolidul să ajungă să-l lase în poziții care nu-s tocmai pe placul șoferilor care se văd nevoiți să-l ocolească.

S-a lansat în afaceri

Încet-încet, Alexandra Becali vrea să scape de titulatura de „prințesa de Pipera” și să demonstreze că nu este doar un copil de bani gata, ci că este capabilă să aibă propria afacere. De curând a inițiat dezvoltarea a trei ansambluri imobiliare, care însumează peste 500 de apartamente, pe terenurile primite de la tatăl ei.

Potrivit celor de la Profit.ro, Alexandra și-a înființat deja propria firmă și s-a apucat de treabă. Cu siguranță va avea și ajutorul familie sale, mai ales că Gigi Becali are suficient capital încât să le susțină în afaceri pe toate cele trei fiice ale sale. Doar anul trecut latifundiarul a vândut o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliare, cu o valoare cumulată de peste 35 de milioane de euro.