Miliardarul de la Amazon, subiect de bârfă în mediul online! Fanii l-au comparat cu un personaj foarte cunoscut

Miliardarul de la Amazon, subiect de bârfă în mediul online! Fanii l-au comparat cu un personaj foarte cunoscut Sursa: Mirror

Un internaut l-a comparat pe miliardarul Jeff Bezos de la Amazon cu Pitbull. Fondatorul companiei a postat o serie de fotografii de la petrecerea de Revelion, iar internauții s-au amuzat copios.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, câștigă în jur de 205 milioane de dolari pe zi. Acesta a sărbătorit anul 2022 în Caraibe alături de noua parteneră Lauren Sanchez și de fostul ei logodnic, fostul star NFL Tony Gonzales.

Bezo a postat o mulțime de imagini pe rețelele de socializare de pe un super iaht de 88 de picioare, dar fanii au observat alt detaliu. Miliardarul, în vârstă de 57 de ani, a fost comparat cu artistul Pitbull, alias Mr Worldwide.

Fondatorul Amazon, tăticul Pitbull

Jeff a purat ochelari de soare cu inimioare, pantaloni crem foarte strâmți și o cămașă cu un model colorat, iar internauții n-au putut să nu sesizeze că s-a inspirat din aparițiile solistului Pitbull.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este Jeff Bez tatăl lui Pitbull?????", a reflectat un utilizator de Twitter pe internet, în timp ce imaginile au început să circule pe internet.

"Jeff Bezos arată aici ca cineva care ar juca rolul lui Pitbull într-un film Hallmark.", a spus alt internaut.

"Mans a divorțat și s-a transformat în domnul Worldwide Shipping", a glumit o a treia persoană, făcând referire la divorțul recent al miliardarului și la ofertele de livrare globală ale Amazon.

"Când Amazon îți trimite pe Jeff Bezos în loc de Pitbull", a citit un alt gag de actualitate pe Twitter.

Miliardarul nu și-a putut petrece Revelionul în liniște, fostul logodnic al iubitei sale, Tony Gonzalez, cu care avut o relație până în 2015 și noua lui cucerire au apărut la petrecerea luxoasă de pe yaht. La marele eveniment au fost prezenți și fostul star NFL și fiul adult al lui Lauren, Nikko, și fratele mai mic al lui Jeff, Mark.

"Ne-am distrat atât de bine aseară, sărbătorind cu o petrecere disco nebună cu familia, dar noul an este, de asemenea, un moment minunat pentru a face bilanțul și a ne concentra pe creșterea personală, reînnoire, renaștere și acordarea unei atenții atente la fiecare moment al vieții tale", a scris antreprenorul american celor 3,7 milioane de urmăritori ai săi.

În prima zi din 2022, iubita miliardarului a ținut să-i transmită pe rețelele de socializare cât de tare îl iubește, potrivit mirror.co.uk.